Close Selecteer je taal

LOKO

In 25 jaar is LOKO uitgegroeid tot een solide speler op de markt van ICT-dienstverlening. Een professionele partner die hun diensten inzetten voor een grote groep midden en kleinbedrijven. Echter, de uitstraling van de organisatie deed het niveau en de ambitie geen recht. Tijd voor een nieuw pand en… een nieuwe corporate identity – inclusief middelen – passend bij de ambities van het bedrijf.
Loko

Positionering en merkessentie

Wie is LOKO, wat doen ze en wat is hun drijfveer? Een positioneringstraject werd gedaan om te ontdekken wat de merkessentie van LOKO is. Een traject waarin bepaald werd op welke manier de organisatie zich onderscheidt en met welke belofte de juiste positie in de markt wordt ingenomen. De uitkomst is van cruciaal belang voor de communicatierichting en vormt een solide basis voor het creatieve vervolgtraject.

Loko
Loko

Logo en huisstijl ontwerp

Het verwerken van de merkessentie in een passende visuele uitstraling is een essentiële stap in geloofwaardig communiceren. Er werd een totaal nieuwe visuele identiteit ontwikkeld voor LOKO. Eentje die past bij de positionering en ambities die de organisatie heeft. Nadat de basis stond volgden al snel de illustratiestijl, fotografie, teksten en de website.

ICT
ICT
ICT
ICT

Webdesign en webdevelopment

Het is iedere keer weer een mooie uitdaging om een webdesign te ontwikkelen met een eigen, unieke en herkenbare stijl. Altijd beginnend bij een goed doordacht User Experience (UX) plan. Voor wie maken we de website? En wat zijn de doelen? Voor LOKO gaf de nieuwe huisstijl veel inspiratie. Dit heeft geresulteerd in een doorontwikkeling van de visuele stijl in alle details. Van iconen tot buttons.

Het samenspel tussen design en code in hoge kwaliteit verliep op natuurlijke wijze; collega’s hebben onderling korte brainstorms en overleg om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Het flexibel kunnen inrichten van alle elementen in het gebruiksvriendelijke CMS, zorgt uiteindelijk voor een prettige gebruikerservaring.

ICT
ICT
ICT
ICT
ICT
ICT
ICT
ICT
ICT

LOKO is in de details

De nieuwe vestiging van de ICT-specialisten werd voorzien van duidelijke signing, waardoor een bezoek aan Loko de juiste ervaring oplevert en daardoor positief bijdraagt aan de merkbeleving. En zo onderstreept LOKO de professionele en grondige aanpak door alles tot in de puntjes verzorgd te hebben. Redmatters en LOKO kijken terug op een intensieve pot Totaalcreatie met als resultaat: LOKO op voorsprong!

Loko
Loko
Loko
Loko