Websites DIAP

Website

Expertise

Een website betekent gevonden worden door potentiële klanten. Alleen daarom zou je website er al goed en verzorgd uit moeten zien. Je website is de eerste indruk die je doelgroep van je krijgt: je digitale etalage.

Neem contact op
Website ontwerpen UX | vacature graphic designer

Winnende websites

Redmatters bouwt voor jou een duidelijke- en gebruiksvriendelijke website. We maken niet alleen een prijswinnend design, maar zorgen er ook voor dat jouw website volledig geoptimaliseerd is. Dit houdt in dat de websites technisch, maar ook op het gebied van zoekmachine optimalisatie helemaal in orde zijn. 

Website unique
Iconen_RedWeb_V0_1

Websiting

Nieuwsgierig geworden of benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Denise Hamstra mask Vraag 't Denise

Websiting

Nieuwsgierig geworden of benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Denise Hamstra denise@redmatters.com
06 20 50 05 69 Denise Hamstra mask
unique laptop

blog

Unique.nl website van het jaar award 2017

We zijn apetrots! Want Redmatters heeft voor de tweede keer de ‘Website van het Jaar Award‘ gewonnen! De website die we hebben ontwikkeld (UX en UI) voor Unique heeft deze prijs gewonnen in de categorie ‘Carrière’. Tijdens de feestelijke uitreiking afgelopen week nam het team de prijs in ontvangst.

Lees meer
SEO blog uitgelicht

blog

Zoekmachine optimalisatie, waar begin je?

Het begrip zoekmachine optimalisatie hebben we allemaal wel eens voorbij zien komen, en dat het belangrijk is voor de vindbaarheid van een website weten de meesten van ons ook wel. Maar dan de volgende stap, waar begin je? In deze blog nemen wij je mee naar het begin van het zoekmachine optimalisatie proces. Sit back, relax, want straks kan ook jij vol aan de bak met de optimalisatie van jouw website!

Lees meer

blog

Design is een werkwoord: UX-design

Bij de vraag om een nieuw webdesign denkt de klant vaak vanuit een eindresultaat. Heel gek is dat niet, maar er ligt altijd een vraag achter het brede woord ‘webdesign’: hoe los ik de problemen van mijn gebruikers op? Daarom staat aan de basis van elk goed webdesign een ijzersterk UX-design. Onze UX-designer Herman vertelt je in deze blog waarom dit zo van belang is.

Lees meer
SEO Image

expertise

SEO

Per seconde ontvangt Google zo'n 57.000 zoekopdrachten. Het wordt dan ook steeds belangrijker om daartussen goed vindbaar te zijn; als Google jouw organisatie online goed kan vinden, wordt je doelgroep er automatisch heengeleid. Dat is Search Engine Optimization (SEO).

Lees meer
giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan