fbpx
Websites DIAP

Website

Expertise

Header - expertise website - Redmatters

Een website betekent gevonden worden door potentiële klanten. Alleen daarom zou je website er al goed en verzorgd uit moeten zien. Je website is de eerste indruk die je doelgroep van je krijgt: je digitale etalage.

Neem contact op

Met welke software moet ik mijn website bouwen?

Expert aan het woord

De meeste opdrachtgevers kiezen voor een veilig, gemakkelijk en veel gebruikt systeem. Wij bij Redmatters maken gebruik van Redpress en dat is gebaseerd op het meest gebruikte CMS-systeem in de wereld, namelijk WordPress. We hebben daar een extra laag aan toegevoegd waarin je extra functionaliteiten hebt en die makkelijk is in gebruik. Aan het eind van elke website-oplevering geven wij een WordPress demo waarin we vertellen hoe makkelijk het systeem werkt en hoe uitgebreid het systeem is. En mocht je er echt niet uitkomen, dan kun je altijd terecht bij de supportdesk.

Wat kan ik verwachten na livegang van een website?

Expert aan het woord

Een website staat nooit stil, na livegang begint het pas: als de feest champagne op is 🙂 moet je nieuwe website resultaat gaan opleveren. om kwaliteit te waarborgen, onderhouden en optimaliseren we waar nodig en mogelijk. Dat doen we proactief met bijvoorbeeld updates en tests, maar ook in de vorm van support. Dat doen we bijvoorbeeld met een Service Level Agreement: unieke service afspraken die we samen maken over support en responstijden. Bovendien zijn doorontwikkelingen altijd mogelijk: we werken samen toe naar die stip aan de horizon en kunnen gaandeweg meesturen op wat werkt en wat niet.

Winnende websites

Redmatters bouwt voor jou een duidelijke- en gebruiksvriendelijke website. We maken niet alleen een prijswinnend design, maar zorgen er ook voor dat jouw website volledig geoptimaliseerd is. Dit houdt in dat de websites technisch, maar ook op het gebied van zoekmachine optimalisatie helemaal in orde zijn. 

Unique

Maar liefst vier keer kregen we de eer om de website-van-het-jaar award in ontvangst te nemen voor de website van Unique. Samen met deze klant hebben we het hele designtraject doorlopen: van wireframes tot het ontwerp van de website en het interaction design.

Rauwe duinen

Het gebiedsontwikkeling project dat startte als Kustplaats IJmuiden aan Zee kreeg uiteindelijk de naam Rauwe Duinen. Een nieuwe kustplaats met een sterke, eigen identiteit, waarvoor wij – naast een compleet nieuwe huisstijl – een innovatieve website ontwikkelden.

EasyAutoverkoop.nl

Gemakkelijk en snel je auto verkopen? Dat kan via EasyAutoverkoop.nl. We ontwikkelden het gloednieuwe merk, inclusief website. Binnen een paar minuten kun je jouw auto te koop aanbieden dankzij de koppeling met kentekendatabase RDW; complex aan de achterkant, simpel aan de voorkant.

ShipitSmarter dashboard

Dé tool voor als je internationaal je producten verscheept. Een whitelabel-design zorgt ervoor dat elke klant zijn eigen styling door kan voeren. We ontworpen de tool opnieuw van de grond af aan volgens atomic design, waardoor vele multi-nationals hun producten nu nét wat sneller en gebruiksvriendelijker kunnen verschepen met ShipitSmarter.

ShipitSmarter website

Een gloednieuwe website voor ShipitSmarter, waarin de gebruiker aan de hand wordt meegenomen langs de mogelijkheden en oplossingen die ShipitSmarter te bieden heeft. Dat begint meteen op de homepage, waar vanaf moment één duidelijk is wat ShipitSmarter voor jou kan betekenen. De gekozen kleuren, de grote titel en de handgemaakte illustraties onderstrepen het statement: bold, duidelijk en eigen.

Sprank

Na een nieuw logo en huisstijl mochten we voor Sprank ook de nieuwe website verzorgen, beginnend met een webconcept workshop. Het resultaat is een sprankelende website die goed te gebruiken is door de (potentiële) bewoners en logisch werkt voor nieuwe medewerkers.

Wolter Koops

We gaven Wolter Koops een online upgrade met een gloednieuwe website. Aan de hand van een webconceptworkshop hebben we de website geoptimaliseerd, zodat deze aansluit bij de Wolter Koops visie. Door de workshop kregen we helder hoe we hun doelen goed kunnen behalen. Zowel het design als de ontwikkeling daarvan en de fotografie voor op de website komen uit handen van Redmatters.

Hour of Power

Elk type gebruiker kan intuïtief zijn weg vinden op de complete en complexe website die we hebben ontwikkeld voor Hour of Power; van een koppeling met het CRM-systeem tot verdiepende artikelen, webshop, donatiemodule en de mogelijkheid om uitzendingen terug te kijken en op te slaan. Alles binnen een uniek design dat de boodschap van Hour of Power goed overbrengt.

USG People

Voor de verschillende labels van USG People hebben we onderscheidende website designs gemaakt, elk met eigen doelen en een unieke doelgroep. Op dit moment zijn de designs van unique.nl, startpeople.nl, usgprofessionals.nl, usgengineering.nl en usgpeople.nl door ons gemaakt en door ons of samen met USG gerealiseerd.

Iconen_RedWeb_V0_1

Websiting

Nieuwsgierig geworden of benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Denise Hamstra mask Vraag 't Denise

Websiting

Nieuwsgierig geworden of benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Denise Hamstra denise@redmatters.com
06 81 33 82 42 Denise Hamstra mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan