Websites DIAP

Website

Expertise

Header - expertise website - Redmatters

Een website betekent gevonden worden door potentiële klanten. Alleen daarom zou je website er al goed en verzorgd uit moeten zien. Je website is de eerste indruk die je doelgroep van je krijgt: je digitale etalage.

Neem contact op
Website ontwerpen UX | vacature graphic designer

Winnende websites

Redmatters bouwt voor jou een duidelijke- en gebruiksvriendelijke website. We maken niet alleen een prijswinnend design, maar zorgen er ook voor dat jouw website volledig geoptimaliseerd is. Dit houdt in dat de websites technisch, maar ook op het gebied van zoekmachine optimalisatie helemaal in orde zijn. 

Website unique
Dekstop website unique.nl - website design optimaliseren

Unique

Met het webdesign dat we voor Unique gemaakt hebben, hebben we 4x de website-van-het-jaar award gewonnen. In dit project waren we verantwoordelijk voor het hele designtraject, van wireframes tot uiteindelijk webdesign en interaction design.

Mobiele Website van het jaar - Unique.nl
Wireframes schetsen unique - Website ontwikkelen
Case unique.nl - Website ontwikkelen

Rauwe Duinen

Een gebiedsontwikkeling dat startte als Kustplaats IJmuiden aan Zee, maar kreeg uiteindelijk de naam Rauwe Duinen. Een nieuwe kustplaats met een sterke, eigen identiteit, waarvoor wij – naast een complete huisstijl – een innovatieve website ontwikkelden.

Website tijdlijn - Merkconcept
Animatie header - merkconcept
Mobile Rauwe Duinen - merkconcept
Merk concept - Rauwe duinen - UX-design

EasyAutoverkoop

Gemakkelijk en snel je auto verkopen? Dat kan via Easyautoverkoop.nl. Nadat we het merk ontwikkeld hadden, hebben we ook het website design gemaakt. Binnen een paar minuten kan je je auto te koop aanbieden in een website die in lijn is met de huidige trends en standaarden.

Wireframes - Website ontwikkelen voor easyautoverkoop.nl
Website Easyautoverkoop.nl - website design gemaakt door Redmatters
Ontwikkelde website voor easyautoverkoop.nl
Mobiele website Easyautoverkoop.nl - Website ontwikkelen door ons digital team

Shipitsmarter dashboard

Dé tool voor als je internationaal je producten verscheept. Een whitelabel-design zorgt ervoor dat elke klant zijn eigen styling door kan voeren. Doordat wij de tool van de grond af aan opnieuw hebben ontworpen volgens atomic design, verschepen vele multi-nationals hun producten nu nét wat sneller en gebruiksvriendelijker.

Wireframes UX - Website laten optimaliseren
Onderdeel website van Shipit Smarter
Working website- Website ontwikkelen
ShipitSmarter UX/UI - Website ontwikkelen

ShipitSmarter website

Een gloednieuwe website voor ShipitSmarter waarin de gebruiker aan de hand wordt meegenomen langs de mogelijkheden en oplossingen die ShipitSmarter te bieden heeft. Dat begint meteen op de homepage, waar vanaf moment één duidelijk is wat ShipitSmarter voor jou kan betekenen. De gekozen kleuren, de grote titel en de handgemaakte illustraties onderstrepen het statement: bold, duidelijk en eigen.

Mobiele website Shipit Smarter
shipitsmarter redmatters - Website ontwikkelen
Nieuwe website Sprank - website laten optimaliseren

Sprank

Na een nieuw logo en huisstijl zijn we aan de hand van de webconceptworkshop het website design gaan maken. Het resultaat is een fantastische website die goed te gebruiken is door de (potentiële) bewoners en logisch werkt voor nieuwe medewerkers.

Fotografie Wolter Koops
Website ontwikkelen voor Wolter Koops
Website design maken voor Wolter Koops

Wolter Koops

Voor Wolter Koops hebben wij een fantastisch website design gemaakt. Om aan te sluiten bij hun visie hebben we de website geoptimaliseerd aan de hand van een webconceptworkshop om zo helder te krijgen hoe we de doelen goed kunnen behalen. Zowel design, ontwikkeling als fotografie komt uit handen van Redmatters.

Website laten optimaliseren door Redmatters voor Hour of Power

Hour of Power

Een complete, complexe website die goed werkt voor elk type gebruiker. Van compleet CRM-systeem, webshop en alle uitzendingen opslaan en terug kunnen kijken wanneer jij dat wilt tot verdiepende artikelen en een donatiemodule. En dat allemaal binnen een uniek design dat de boodschap van Hour of Power goed overbrengt.

Website op mobiel Hour of Power
Website design maken voor Hour of Power
Onderdeel nieuwe website
Nieuwe website USG

USG People

Voor de verschillende labels van USG People hebben we onderscheidende website designs gemaakt. Elk met eigen doelen en een unieke doelgroep. Op dit moment zijn de designs van unique.nl, startpeople.nl, usgprofessionals.nl, usgengineering.nl en usgpeople.nl door ons ontworpen (en deels gebouwd).

USG website op mobiel
USG website laten optimaliseren
StartPeople website ontwikkelen
Iconen_RedWeb_V0_1

Websiting

Nieuwsgierig geworden of benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Denise Hamstra mask Vraag 't Denise

Websiting

Nieuwsgierig geworden of benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Denise Hamstra denise@redmatters.com
06 81 33 82 42 Denise Hamstra mask
giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan