fbpx
SEOSEA DIAP

Online Marketing

Expertise

Gezien en gevonden worden. Met online marketing zet je internet en digitale technologieën in om jouw marketingdoelstellingen te halen. Hoe je dit kunt doen? Check hieronder de voorbeelden uit de praktijk!

Meer weten?

Kindergarden

Voor Kindergarden werken we aan de werving van nieuwe medewerkers via online campagnes. Binnen de campagne staat de pedagogisch medewerker centraal. In een campagne, bestaand uit meerdere fases, nemen we de ontvanger mee in het verhaal van Kindergarden. Met succes! Zowel in 2019 als 2020 presteerde we boven target, en ook in 2021 zijn we goed om weg!

Pillows Hotels

Voor Pillows Hotels vertaalden we de brandstory door naar een concept en een online campagne. Binnen de campagne leggen we niet alleen de nadruk op conversie, maar ook op het versterken van het merk Pillows Hotels. In 2020 lag de focus door de omstandigheden op de dingen die nog wél konden: de hotels zijn nog open, de gasten kunnen dineren en alles is geheel veilig. In 2021 pakken we deze campagne door met een uitbreiding.

IkWillem.nu

In de vorm van een maandelijks abonnement mochten we de online marketing doen voor IkWillem.nu. We focusten ons op advertising, social media en optimalisatie van de website, zowel aan de achterkant als visueel. Het doel: de naamsbekendheid vergroten, en zo meer gebruikers naar de website te krijgen.

Easyautoverkoop.nl

Ook Easyautoverkoop.nl besteedde haar online marketing uit aan Redmatters. Naast het opzetten van het merk, het ontwikkelen van de website en het maken van een campagne concept, werkte wij aan het vergroten van de naamsbekendheid d.m.v. social posts, advertisement (social en Google Ads) en SEO optimalisaties.

Hour of Power

Voor Hour of Power hebben we meerdere jaren online campagnes opgezet en uitgerold. Door de campagnes in drie fases te verdelen, benaderden we mensen in trechtervorm: we vergroten eerst het bewustzijn (awareness), laten de doelgroep er wat dieper over nadenken (consideration) en sporen aan tot actie (action).

Light for the World

Om de website van Light for the World beter vindbaar te maken, voerden we verschillende on-page zoekoptimalisaties (SEO) door. We begonnen met de uitvoer van een zoektermanalyse. Op basis daarvan hebben we de meta descriptions optimaal ingesteld, pasten we titels aan en redigeerden we de content.

Iconen_RedWeb_V0_1

Ook online jouw doelgroep bereiken?

Met online marketing bereik je specifiek en direct jouw doelgroep. Het mooie? Meten is weten! Cijfers liegen namelijk niet. We helpen je graag om jouw doelen te bereiken.

Eva Schoonderbeek mask Vraag meer aan Eva

Ook online jouw doelgroep bereiken?

Met online marketing bereik je specifiek en direct jouw doelgroep. Het mooie? Meten is weten! Cijfers liegen namelijk niet. We helpen je graag om jouw doelen te bereiken.

Eva Schoonderbeek 06 48 07 08 12 Eva Schoonderbeek mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan