SEOSEA DIAP

Online Marketing

Expertise

Gezien en gevonden worden. Met online marketing zet je internet en digitale technologieën in om jouw marketingdoelstellingen te halen. Hoe je dit kunt doen? Check hieronder de voorbeelden uit de praktijk!

Meer weten?

IkWillem.nu

IkWillem.nu liet zijn online marketing uitbesteden bij Redmatters. In de vorm van een maandelijks abonnement focusten we ons op advertising, social, en (visuele) website optimalisatie. Het doel: naamsbekendheid vergroten, en zo het verkeer naar de website te doen toenemen.

Nieuwsbrief ikwillem.nu
Online marketing uitbesteed door IkWillem.nu
WEbsite ikwillem.nu
Banner voor ikwillem.nu
Online marketing banner - merkcampagne easyautoverkoop.nl

Easyautoverkoop.nl

Easyautoverkoop.nl besteedde haar online marketing uit aan Redmatters. Naast het opzetten van het merk, het ontwikkelen van de website en het maken van een campagne concept, werkte wij aan het vergroten van de naamsbekendheid d.m.v. social posts, advertisement (social en Google Ads) en SEO optimalisaties.

Zoekresultaten Easyautoverkoop.nl
Online marketing uitbesteed aan Redmatters Door Easyautoverkoop
Facebook pagina hour of power

Hour of Power

Voor Hour of Power hebben we meerdere jaren de online campagnes ontworpen en uitgerold. Door de campagnes in drie fases te verdelen, benaderde we mensen in een trechtervorm. De drie gebruikte fases zijn: awareness, consideration en action.

Geliefd campagne hour of power
Campagne Hour of Power - online marketing uitbesteed aan Redmatters

Light for the World

Om de vindbaarheid van de website te optimaliseren voerde we voor Light for the World verschillende on-page SEO optimalisatie punten door. We begonnen met de uitvoer van een zoektermanalyse. Meta descriptions werden vervolgens optimaal ingesteld, titels werden aangepast en de content werd geredigeerd.

Zoekterm Light for the world
Logo light for the world
Online marketing uitbesteed door light for the world
Iconen_RedWeb_V0_1

Ook online jouw doelgroep bereiken?

Met online marketing bereik je specifiek en direct jouw doelgroep. Het mooie? Meten is weten! Cijfers liegen namelijk niet. We helpen je graag om jouw doelen te bereiken.

Eva Schouten mask Vraag meer aan Eva

Ook online jouw doelgroep bereiken?

Met online marketing bereik je specifiek en direct jouw doelgroep. Het mooie? Meten is weten! Cijfers liegen namelijk niet. We helpen je graag om jouw doelen te bereiken.

Eva Schouten 06 48 07 08 12 Eva Schouten mask
giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan