SEOSEA DIAP

Online Marketing

Expertise

Gezien en gevonden worden. Met online marketing zet je internet en digitale technologieën in om jouw marketingdoelstellingen te halen. Hoe je dit kunt doen? Check hieronder de voorbeelden uit de praktijk!

Meer weten?

IkWillem.nu

In de vorm van een maandelijks abonnement mochten we de online marketing doen voor IkWillem.nu. We focusten ons op advertising, social media en optimalisatie van de website, zowel aan de achterkant als visueel. Het doel: de naamsbekendheid vergroten, en zo meer gebruikers naar de website te krijgen.

Easyautoverkoop.nl

Ook Easyautoverkoop.nl besteedde haar online marketing uit aan Redmatters. Naast het opzetten van het merk, het ontwikkelen van de website en het maken van een campagne concept, werkte wij aan het vergroten van de naamsbekendheid d.m.v. social posts, advertisement (social en Google Ads) en SEO optimalisaties.

Hour of Power

Voor Hour of Power hebben we meerdere jaren online campagnes opgezet en uitgerold. Door de campagnes in drie fases te verdelen, benaderden we mensen in trechtervorm: we vergroten eerst het bewustzijn (awareness), laten de doelgroep er wat dieper over nadenken (consideration) en sporen aan tot actie (action).

Light for the World

Om de website van Light for the World beter vindbaar te maken, voerden we verschillende on-page zoekoptimalisaties (SEO) door. We begonnen met de uitvoer van een zoektermanalyse. Op basis daarvan hebben we de meta descriptions optimaal ingesteld, pasten we titels aan en redigeerden we de content.

Iconen_RedWeb_V0_1

Ook online jouw doelgroep bereiken?

Met online marketing bereik je specifiek en direct jouw doelgroep. Het mooie? Meten is weten! Cijfers liegen namelijk niet. We helpen je graag om jouw doelen te bereiken.

Eva Schoonderbeek mask Vraag meer aan Eva

Ook online jouw doelgroep bereiken?

Met online marketing bereik je specifiek en direct jouw doelgroep. Het mooie? Meten is weten! Cijfers liegen namelijk niet. We helpen je graag om jouw doelen te bereiken.

Eva Schoonderbeek 06 48 07 08 12 Eva Schoonderbeek mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan