fbpx
WorkshopTerugNaarHetHart DIAP

Naar het hart workshop

Expertise

Hartenrakers_Team

In deze workshop (her)ontdekken we de why, how en what van jouw organisatie volgens Simon Sineks theorie. Na een korte introductie zetten we jullie aan het werk met een aantal creatieve werkvormen. Het resultaat? Een stevig why-statement dat gedragen wordt door de hele organisatie! Waarom wij de Why belangrijk vinden lees je in ons DaaromWaarom blog.

Lees dit blog

Samen sterk

In deze workshop van een dagdeel halen we de drijfveren van je medewerkers naar boven. Hierin zit je why verstopt, het hart van jouw bedrijf. Wij helpen je deze te vinden en zo te formuleren dat het je doelgroep(en) raakt! Na de workshop ontvangen jullie een document met een terugblik op de workshop, de belangrijkste resultaten en het uiteindelijk why-statement.

Stapje terug

Met BookThat

Met veel mooie bedrijven en organisaties zijn we terug gegaan naar het hart. Zo ook met BookThat. BookThat is het platform waar passie een plek krijgt. Met het why statement dat volgde uit de naar het hart workshop konden we starten met de creatie van een campagne om de Nederlandse markt te veroveren.

 

Lees meer over BookThat

Met hen gingen we naar het hart

Iconen_RedWeb_V0_1

Goed verhaal

Wat is jouw unieke verhaal? We vinden het tijdens deze workshop. Meer weten?

Corine Venderbos mask Vraag 't Corine

Goed verhaal

Wat is jouw unieke verhaal? We vinden het tijdens deze workshop. Meer weten?

Corine Venderbos corine@redmatters.com
06 39 01 74 47 Corine Venderbos mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan