fbpx

Branding & website voor EasyAutoverkoop.nl

Case

EasyAutoverkoop - Header Redmatters

Wat ons gevraagd werd

Hoe kunnen we ons nieuwe platform goed in de markt zetten?

Stapje terug

Gemakkelijk en snel je auto verkopen, maar wel voor een eerlijk bod – drie selling points die in combinatie met elkaar vrij uniek zijn. Samen met Autobedrijf van der Knaap zetten we een compleet nieuw merk op met precies deze USP’s: EasyAutoverkoop.nl. En de creatie van een nieuw merk betekent de creatie van marketing- en communicatiemiddelen.

Creatie

Het logo moest een vriendelijke, maar professionele uitstraling hebben. We creëerden het groene autootje met die briefing in het achterhoofd: persoonlijkheid in het ‘gezichtje’, snelheid in de schuine lijnen en professionaliteit in het kleurgebruik.

Beeldtaal

Klik

We vertaalden het logo door naar een communicatieconcept, met het groene autootje als herkenbare basis voor alle uitingen. In combinatie met een eenduidige kleur, warmte en contrast zetten we een duidelijke beeldtaal neer.

Campagne

Op basis van de beeldtaal maakten we foto’s die de input vormden voor de (online) campagne: EasyAutoverkoop.nl komt terug in banners, verspreid via Google Ads en verschillende social media platformen. De duidelijke Call To Action, het font, en de blauwe ‘pijlen’ waar de tekst op rust geven kleur en herkenning.

Website

We ontwierpen en ontwikkelden ook de website. Dit is de eindbestemming van de campagne, waar bezoekers gemakkelijk en snel hun auto kunnen aanbieden. Dit proces hebben we nog makkelijker gemaakt door een koppeling met kentekendatabase RDW; complex aan de achterkant, maar simpel aan de voorkant.

Iconen_RedWeb_V0_1

Terug naar de oorsprong

Een stapje terug zetten - dat is waar we in geloven. Als jij eerst teruggaat naar je eigen hart, krijg je de middelen in handen om keihard vooruit te schieten en klanten tot fans te maken. Hoe?

Bert Wisniewski mask Vraag 't Bert

Terug naar de oorsprong

Een stapje terug zetten - dat is waar we in geloven. Als jij eerst teruggaat naar je eigen hart, krijg je de middelen in handen om keihard vooruit te schieten en klanten tot fans te maken. Hoe?

Bert Wisniewski Bert Wisniewski mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan