Marketingcampagne DIAP

Campagne

Expertise

De naamsbekendheid van je bedrijf vergroten? Een nieuw product in de markt zetten? Met het hart als vertrekpunt en op basis van jouw doelstellingen ontwikkelen we samen de gaafste multimediale campagnes.

Meer weten?

Opties te over

Van (radio)commercials tot campagnewebsites en van magazines tot give-aways. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar staan nooit op zichzelf en hebben één gezamenlijk doel: het hart van je doelgroep raken met jouw verhaal!

Campagneconcept - blij met je baan
Schets voor Fox Verre Reizen
poster Young Talent Factory

YTF

Vanaf het begin zijn we betrokken geweest bij het ontstaan van Young Talent Factory. Het campagneconcept dat volgde stond in het teken van jongeren: hoe branden we een nieuw jongerenmerk? De stijl in de campagne past bij de jonge doelgroep; het straalt overtuigingskracht uit. De slogan luidde: ‘Anyone can get a job, but no one can be you’. De fotografie, met daarop studenten van de HvA, stond centraal in de campagne en ademde de kracht van YTF.

fotograaf fotoshoot Young Talent Factory
website mobiel Young Talent Factory
tekst element Young Talent Factory

Kindergarden

Om een impuls te geven aan de arbeidsmarktcommunicatie van Kindergarden bedachten we een leuke, vrolijke campagneconcept waarmee pedagogisch medewerkers worden aangesproken. We ontwikkelden een campagnevideo met conversiemoment zodat we door middel van de juiste ‘trechter’ de beste mensen wisten te bereiken.

Banners social media - wervingscampagne Kindergarden
Campagnevideo voor wervingscampagne Kindergarden
Shoot voor (online) campagne Kindergarden
Header fox verre reizen

FOX

Vanuit een workshop samen met FOX Verre reizen van Anwb de campagne opgezet rondom thema “Reizen die verder gaan”. Hiervoor campagne-element ontwikkeld, animaties gemaakt, social media verzorgd en de aankleding van de vakantiebeurs voor onze rekening genomen.

Spectacular - corporate campagne FOX
Spiraalspel door Redmatters - voor vakantiebeurs
Posters_stramien fox verre reizen
Shoot campagnevideo Unique
element unique
Abriposter voor campagneconcept Unique

Blij met je baan

Het doel van deze campagne? Nieuwe bevlogen kandidaten werven voor Unique. In 2017 startten we met een wervingscampagne, waarin ‘Blij met je baan?’ als slogan centraal stond. Met verschillende campagnevideos werd deze vraag verspreid onder de doelgroep. Om daarnaast de online campagne effectief in te richten, startten we met een testfase. Voor social, Google Display en de landingspagina’s maakten we verschillende uitingen. Zo bleven we testen wat de doelgroep het meest aansprak.

Beeld element SNP Natuurreizen
map SNP Natuurreizen - onderdeel campagneconcept
Wandelschoenen - SNP case

SNP

Een nieuwe positionering betekende een nieuwe campagne. We maakten een campagneconcept: ‘Reizen. Het zit in onze natuur.’ Dit concept werd uitgewerkt en doorgezet in alle middelen en uitingen. Door het element, de beeldtaal en de iconenset zijn alle uitingen direct herkenbaar in advertenties, magazines en online.

krant SNP Natuurreizen - merkpositionering
website Flora Castle - onderdeel online campagne

Flora Castle

Samen met Clip BV gingen we de uitdaging aan: een nieuw serviesmerk in de markt zetten. Het merk: Flora Castle, kreeg een geheel eigen stijl met herkenbare elementen. Bij het opzetten van de campagne kozen we voor drie stijlen servies: naturel, wereld en brocante.

flora element voor campagne
logo Flora Castle
Thee-ei
Online campagne voor MercyShips
Poster voor opgezette campagne MercyShips
Onderdeel campagneconcept voor Mercyships
Campagne opzetten voor MercyShips

Mercy Ships

Medische zorg voor ieder mens. Zo luidt het mission statement van Mercy Ships. Wereldwijd leven miljoenen mensen zonder toegang tot chirurgische zorg en dat maakt dat ze dagelijks leven met pijn, schaamte en het gevoel dat ze buitengesloten zijn. Om die boodschap kracht bij te zetten bedachten we de campagne ‘Operatie Meedoen’. Mercy Ships brengt verandering in de levens van deze mensen door gratis operaties uit te voeren. Hierdoor kunnen zij weer meedoen in de maatschappij!

Iconen_RedWeb_V0_1

Plan de campagne

Wil jij ook een gave campagne voor jouw merk of product en benieuwd wat wij kunnen doen?

Jill de Leeuw mask Vraag 't Jill

Plan de campagne

Wil jij ook een gave campagne voor jouw merk of product en benieuwd wat wij kunnen doen?

Jill de Leeuw jill@redmatters.com
06-18 82 63 55 Jill de Leeuw mask
giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan