fbpx
Marketingcampagne DIAP

Campagne

Expertise

De naamsbekendheid van je bedrijf vergroten? Een nieuw product in de markt zetten? Met het hart als vertrekpunt en op basis van jouw doelstellingen ontwikkelen we samen de gaafste multimediale campagnes.

Opties te over

Van (radio)commercials tot campagnewebsites en van magazines tot give-aways. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar staan nooit op zichzelf en hebben één gezamenlijk doel: het hart van je doelgroep raken met jouw verhaal!

YTF

Vanaf het begin zijn we betrokken geweest bij het ontstaan van Young Talent Factory. Het campagneconcept dat volgde stond in het teken van jongeren: hoe branden we een nieuw jongerenmerk? De stijl in de campagne past bij de jonge doelgroep; het straalt overtuigingskracht uit. De slogan luidde: ‘Anyone can get a job, but no one can be you’. De fotografie, met daarop studenten van de HvA, stond centraal in de campagne en ademde de kracht van YTF.

Kindergarden

Om een impuls te geven aan de arbeidsmarktcommunicatie van Kindergarden creëerden we een leuk, vrolijk campagneconcept waarmee pedagogisch medewerkers worden aangesproken. We ontwikkelden een campagnevideo met conversiemoment zodat we door middel van de juiste ‘trechter’ de beste mensen wisten te bereiken.

FOX

‘Reizen die verder gaan’: dat is de slogan die ontstond uit de creatieve workshop met FOX Verre reizen van ANWB. We ontwikkelden het bijhorende campagne-element, creëerden animaties, verzorgden social media en bouwden een innovatieve campagnestand voor de jaarlijkse vakantiebeurs.

Blij met je baan

Samen met Unique startten we met een wervingscampagne, op zoek naar nieuwe, bevlogen kandidaten. De slogan ‘Blij met je baan?’ duidt op de ‘why’ van Unique, en stelt meteen een concrete vraag aan de doelgroep van de (online) campagne. De campagne bevatte drie verschillende verhalen, vertaald naar een reeks commercials en uitingen voor social, Google Display en de landingspagina’s.

SNP

De nieuwe merkpositionering van SNP Natuurreizen vroeg om een nieuwe campagne, en die begon met het concept ‘Reizen. Het zit in onze natuur.’ We werkten het concept uit en zetten het door in alle middelen en uitingen. De iconische slogan, beeldtaal en het passende iconenset vormen het gezicht van SNP, en zijn direct herkenbaar in advertenties, magazines en online.

Flora Castle

Een nieuw serviesmerk, een nieuw merk, een bekende markt; samen met Flora Castle gingen we de uitdaging aan. Het merk kreeg een geheel eigen stijl met herkenbare elementen, doorvertaald naar een campagne in de vorm van drie verschillende servies stijlen: naturel, werelds en brocante.

Mercy Ships

Medische zorg voor ieder mens, zo luidt het mission statement van Mercy Ships. Wereldwijd leven miljoenen mensen zonder toegang tot chirurgische zorg. Om hen te helpen en de missie van Mercy Ships kracht bij te zetten, creëerden we de campagne ‘Operatie Meedoen’. Breng ook verandering in de levens van deze mensen, door te doneren of door je op te geven voor vrijwilligerswerk. Doe jij mee?

Iconen_RedWeb_V0_1

Plan de campagne

Wil jij ook een gave campagne voor jouw merk of product en benieuwd wat wij kunnen doen?

Bert Wisniewski mask Vraag 't Bert

Plan de campagne

Wil jij ook een gave campagne voor jouw merk of product en benieuwd wat wij kunnen doen?

Bert Wisniewski Bert Wisniewski mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan