fbpx

Brand identity voor Flora Castle

Case

Wat ons gevraagd werd

Hoe zetten we ons nieuwe merk in de markt?

Stapje terug

Clip BV vroeg Redmatters om samen met hen de uitdaging aan te gaan: het nieuwe serviesmerk Flora Castle in de markt zetten. Tijdens een creatieve kick-off definieerden we samen de kern van het nieuwe merk: waarom bestaat Flora Castle? En hoe stralen we dat uit?

Creatie

De creatieve sessie leidde tot een logo (ontwerp) en eigen font op basis van het creatieve concept: ‘Collecting Moments’. Je verzamelt niet alleen servies, maar ook de mooie momenten waarop je het servies gebruikt: een kop thee op de bank met je favoriete boek, een picknick in het park met vriendinnen, of een verjaardag met je gezin.

Wat Flora Castle zegt

"Redmatters weet vanuit een down to earth mentaliteit kennis te combineren met heel veel creativiteit. Elke keer als ik naar ons nieuwe logo kijk dan ben ik er super trots op!"

Björn Bakker, eigenaar Flora Castle

flora element voor campagne

Uitwerking

Smaken verschillen. Daarom besloten we het servies in drie stijlen aan de doelgroep te presenteren: naturel, werelds en brocante. Op die manier zien winkeliers én consumenten dat de producten in verschillende interieurs goed tot hun recht komen.

‘Collecting Moments’ vormt de basis van Flora Castle; ook de productverpakkingen, de website en stempels voor onderop het servies zijn ontwikkeld met de mooie momenten als uitgangspunt.

Iconen_RedWeb_V0_1

Een krachtig kopje

De branding van je merk geeft het niet alleen een gezicht - een goed brand design creëert ook impact. Kom jij al krachtig binnen bij de doelgroep?

Bert Wisniewski mask Vraag het Bert

Een krachtig kopje

De branding van je merk geeft het niet alleen een gezicht - een goed brand design creëert ook impact. Kom jij al krachtig binnen bij de doelgroep?

Bert Wisniewski Bert Wisniewski mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan