Young Talent Factory

Case

Klant

Young Talent Factory

Vraag

Hoe branden we ons nieuwe jongerenmerk?

Oplevering

Brand identity, fotografie, website & campagne

Of scroll verder en lees 'm in je eigen tempo

ytf
studenten sfeer foto
brainstorm Young Talent Factory
studenten sfeer foto Young Talent Factory

1. Stapje terug

Hoe zet je een nieuw jongerenmerk op de markt? Helemaal vanaf het begin zijn we betrokken geweest bij het ontstaan van Young Talent Factory (YTF). YTF helpt studenten om hun professionele kracht te vinden en door te ontwikkelen, met als doel uiteindelijk die te gekke baan! Een creatieve kick-off in de Hogeschool van Amsterdam samen met studenten en HR-specialisten vormde de start van het project.

ytf workshop
moodboard Young Talent Factory
tekst element Young Talent Factory
schets Young Talent Factory

2. Creatie

In samenwerking met YTF zijn we gekomen tot de branding, merkpositionering, het verhaal, logo-design, de campagne en huisstijl. De stijl die we gecreëerd hebben, past bij de jonge doelgroep en straalt overtuigingskracht uit. Want dat heb je nodig om jezelf als persoon neer te zetten. Daarom zijn we voor de campagne gekomen tot een slogan die zelf ook een tikkeltje brutaal is: ‘Anyone can get a job, but no one can be you.’

Font Young Talent Factory
logo Young Talent Factory

‘Redmatters is een echte partner, die liefde heeft voor het creatieve vak en graag meedenkt met haar opdrachtgever.’

fotograaf fotoshoot Young Talent Factory
fotograaf fotoshoot Young Talent Factory
fotograaf fotoshoot Young Talent Factory

3. Uitwerking

Om het concept te voorzien van de juiste uitstraling en om dicht bij het hart van YTF te blijven, vroegen we studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) te poseren voor de camera. Het prachtige eindresultaat was de basis voor de campagne. De opvallende, zelfverzekerde look en feel is in alle middelen uitgewerkt. Zelfs het pand op de HvA campus is dankzij de signing en inrichting onmiskenbaar YTF!

poster Young Talent Factory
website mobiel Young Talent Factory
Website Young Talent Factory

4. Online

Ook de website van YTF weerspiegelt het brutale karakter. Dankzij het zelfverzekerde beeldgebruik en de spetterende teksten kom je binnen met een bang. De hele website is een aanmoediging voor de student: direct aan de slag om die perfecte droomstage of -baan te vinden.

Iconen_RedWeb_V0_1

WhyTF?

Branding van jouw merk begint bij een logisch startpunt: wie moet het aanspreken? De gebruiker staat altijd voorop. Hoe creëer jij impact op de juiste plek?

Corine Venderbos mask Corine weet raad

WhyTF?

Branding van jouw merk begint bij een logisch startpunt: wie moet het aanspreken? De gebruiker staat altijd voorop. Hoe creëer jij impact op de juiste plek?

Corine Venderbos corine@redmatters.com
06 39 01 74 47 Corine Venderbos mask
SNP case header

case

Reizen. Het zit in onze natuur.

Lees meer
Succes brouw je met motivatie - header

blog

Zo brouw je succes!

Wat heeft motivatie te maken met het succes van een organisatie? Neem nu een bierbrouwer. Wat zou het over hem en zijn product zeggen als hij er niet trots op was? Daarover meer in een smakelijk voorbeeld uit de praktijk.

Lees meer
Love Beats

expertise

Branding

Het hart van jouw merk aan zoveel mogelijk mensen binnen de doelgroep laten zien en ze zo aan je binden - dat is het doel. Van klant naar fan. Hoe? Dat bepalen we samen.

Lees meer
giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan