fbpx

Brand identity voor Young Talent Factory

Case

ytf

Wat ons gevraagd werd

Hoe branden we ons nieuwe jongerenmerk?

Hoe we tot de oplossing kwamen:

Stapje terug

Hoe zet je een nieuw jongerenmerk op de markt? Helemaal vanaf het begin zijn we betrokken geweest bij het ontstaan van Young Talent Factory (YTF). YTF helpt studenten om hun professionele kracht te vinden en door te ontwikkelen, met als doel uiteindelijk die te gekke baan! Een creatieve kick-off in de Hogeschool van Amsterdam samen met studenten en HR-specialisten vormde de start van het project.

Creatie

In samenwerking met YTF zijn we gekomen tot de brand identity, merkpositionering, het verhaal, logo-design, de campagne en huisstijl. De stijl die we gecreëerd hebben, past bij de jonge doelgroep en straalt overtuigingskracht uit. Want dat heb je nodig om jezelf als persoon neer te zetten. Daarom zijn we voor de campagne gekomen tot een slogan die zelf ook een tikkeltje brutaal is: ‘Anyone can get a job, but no one can be you.’

logo Young Talent Factory

Uitwerking

Om het concept te voorzien van de juiste uitstraling en om dicht bij het hart van YTF te blijven, vroegen we studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) te poseren voor de camera. Het prachtige eindresultaat was de basis voor de campagne. De opvallende, zelfverzekerde look en feel is in alle middelen uitgewerkt. Zelfs het pand op de HvA campus is dankzij de signing en inrichting onmiskenbaar YTF!

poster Young Talent Factory

Online

Ook de website van YTF weerspiegelt het brutale karakter. Dankzij het zelfverzekerde beeldgebruik en de spetterende teksten kom je binnen met een bang. De hele website is een aanmoediging voor de student: direct aan de slag om die perfecte droomstage of -baan te vinden.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan