fbpx
LogoOntwerp DIAP

Logo ontwerp

Expertise

Een sterk logo ontwerp is ontzettend belangrijk. De vorm, kleur, het lettertype - alle keuzes die je maakt moeten voortkomen uit het hart van je merk. Waar sta je voor en wat wil je overbrengen op je doelgroep? Wij helpen je de juiste keuzes te maken!

Neem contact op

Breed inzetbaar

Bij een goed logo ontwerp is over alles nagedacht. Bovendien is het op meerdere manieren in te zetten. Het Redmatters logo dat je bovenaan deze website ziet, kan bijvoorbeeld volledig weergegeven worden, horizontaal, maar ook in een hele subtiele versie zoals in de footer van de website. Zo creëren we een passend en herkenbaar element voor al je verschillende uitingen.

Iconen_RedWeb_V0_1

Een goede start

Binnenkomen bij je doelgroep met een sterk logo voor jouw organisatie of product?

Patrick van Dusschoten mask Vraag 't Patrick

Een goede start

Binnenkomen bij je doelgroep met een sterk logo voor jouw organisatie of product?

Patrick van Dusschoten patrick@redmatters.com
06 38 14 80 58 Patrick van Dusschoten mask
Flora Castle - Collecting Moments

Case

Brand identity voor Flora Castle

Samen met Clip BV gingen we een nieuwe uitdaging aan: het in de markt zetten van een nieuw merk genaamd Flora Castle. Een creatieve sessie stond aan de basis van de geformuleerde brand identity, maar leidde ook tot een nieuw logo en eigen font. Om in…

Lees meer
Texels

Case

Design, website en campagne voor Texels

Hoe verover je Nederland met een geweldig bierproduct? We werkten aan de merkpositionering en de brand strategy voor marktbewerking en distributie. Met een herkenbaar logo, de huisstijl en de kloppende beeldtaal werkten we de gehele range aan…

Lees meer
Why? How? What?

Blog

Daarom Waarom

In 2014 schreef Bert deze blog, één van onze meest succesvolle blogs ooit. En vandaag de dag nog steeds heel relevant. Het geeft meer inzicht in de redenen achter 'de why'.

De laatste jaren refereren steeds meer mensen aan de ‘…

Lees meer

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan