fbpx
Illustratie DIAP

Illustraties

Expertise

In de tijd waarin we meer dan ooit werken met 13-in-een-dozijn-stockbeelden en andere aan te schaffen visuals brengen handgemaakte illustraties een frisse verandering. Gemaakte illustraties kun je bovendien enorm breed inzetten - ter ondersteuning van fotografie, als voorbeeld van een aangeboden dienst of als infographic van een proces.

Neem contact op

Ambacht

Als hartenrakers weten wij hoe belangrijk het is om écht te zijn, ook in je corporate communicatie. Hoewel stockmateriaal een sterke ondersteuner kan zijn, verdwijnt de menselijkheid en authenticiteit van de beelden die je kiest als onderdeel van jouw merkuitstraling. Het gebruik van handgemaakte illustraties onderschrijft juist het unieke van je organisatie; het echte verhaal van én voor mensen rondom het merk.

Ambacht

Petrus

Het magazine Petrus van de Protestantse Kerk komt vier keer per jaar uit, en kenmerkt zich iedere keer weer door de hoeveelheid beeld. Naast fotografie is ook ruim plek voor handgemaakte illustraties. De stijl moet een brede doelgroep aanspreken. De met potlood of pen op papier gemaakte illustraties nemen je mee in de sfeer van het artikel, en dragen sterk bij aan het karakter van de Petrus.

Petrus

Dorcas

De Hartslag is het ledenmagazine van stichting Dorcas. Voor elke nieuwe editie maken we eenvoudige lijnillustraties, altijd in huisstijlkleur blauw. In het vrij strak en sober opgemaakte blad zorgen de illustraties voor een speelse noot.

Dorcas

Leger des Heils

Aan het eind van elk jaar vindt de Leger des Heils collecteweek plaats. Onder collectanten wordt de Bode verspreid, een informatieve en vrolijke uitgave waarvoor we net zulke vrolijke en gezellige illustraties maken. We kozen voor een handgemaakte, kleurrijke stijl met lijnen en aquarel om de sfeer te benadrukken.

Leger des Heils

Lovebeets

Lovebeets is een modern, speels en een eigenwijs merk. Voor hen mocht Redmatters een hele serie illustraties maken die de verpakkingen, social media uitingen en andere middelen sieren. De illustraties zijn vaak decoratief en bestaan uit handgemaakte lijntekeningen, al dan niet ingekleurd.

Lovebeets

Lovebeets

Sprank

Ook Sprank heeft Redmatters gevraagd illustraties te maken. Deze worden breed ingezet, zowel decoratief zoals in de Sprankel, als functioneel in iconen en pictogrammen. De huisstijl van Sprank bestaat uit geometrische vormen en strakke lijnen. Om hiermee een goed contrast te bieden, is gekozen voor een snelle, lekker opvallende handgetekende illustratiestijl.

Iconen_RedWeb_V0_1

Wat 'n plaatje

Wil je meer weten over unieke illustraties en hoe ze jouw merk kunnen versterken?

Bert Wisniewski mask Vraag 't Bert

Wat 'n plaatje

Wil je meer weten over unieke illustraties en hoe ze jouw merk kunnen versterken?

Bert Wisniewski Bert Wisniewski mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan