Illustratie DIAP

Illustraties

Expertise

In de tijd waarin we meer dan ooit werken met 13-in-een-dozijn-stockbeelden en andere aan te schaffen visuals brengen handgemaakte illustraties een frisse verandering. Gemaakte illustraties kun je bovendien enorm breed inzetten - ter ondersteuning van fotografie, als voorbeeld van een aangeboden dienst of als infographic van een proces.

Neem contact op
illustraties

Ambacht

Als hartenrakers weten wij hoe belangrijk het is om écht te zijn, ook in je corporate communicatie. Hoewel stockmateriaal een sterke ondersteuner kan zijn, verdwijnt de menselijkheid en authenticiteit van de beelden die je kiest als onderdeel van jouw merkuitstraling. Het gebruik van handgemaakte illustraties onderschrijft juist het unieke van je organisatie; het echte verhaal van én voor mensen rondom het merk.

Inhoud magazine Petrus

Petrus

Petrus kenmerkt zich doordat er veel beeld in het magazine gebruikt wordt. Naast fotografie is er ook ruim plek voor illustraties. De Protestantse Kerk heeft Redmatters illustraties laten maken in een stijl die erg aansprekend is voor een brede doelgroep. Het zijn illustraties die met potlood of pen op papier gemaakt zijn en je meteen meenemen in de sfeer van het artikel. De illustraties dragen sterk bij aan het eigen karakter van de Petrus.

Schets kerk voor in de Petrus
Carline aan het illustreren
Illustraties gemaakt voor Petrus

Dorcas

Voor in het ledenmagazine van Dorcas, de Hartslag, mag Redmatters de illustraties maken. Dit zijn eenvoudige lijnillustraties, altijd in de huisstijlkleur blauw. Omdat het magazine verder vrij strak en wat sober is opgemaakt, zorgen de illustraties voor een speelse noot.

Inhoud magazine
Gemaakte schetsen voor Dorcas
Simpele illustraties
Illustratie maken voor Dorcas
Resultaat van de illustraties

Leger des Heils

De Bode is een uitgave die verspreid wordt onder collectanten. Het Leger des Heils heeft Redmatters illustraties laten maken. De illustraties stralen gezelligheid en vrolijkheid uit. Daarom is gekozen voor een handgemaakte kleurige stijl, met lijn en aquarel.

Illustraties maken voor Leger Des Heils
Schetsen voor de Bode
Gemaakt voor Leger Des Heils - Bode
seizoenen herfst - schets Beets

Lovebeets

Lovebeets is een modern, speels en een eigenwijs merk. Redmatters mocht een hele serie illustraties uitwerken die de verpakkingen, social media uitingen en andere middelen sieren. De illustraties zijn vaak decoratief en bestaan uit handgemaakte lijntekeningen, al dan niet ingekleurd.

kalender voor Love Beets
Illustraties maken voor Beets
illustratie love beetz
Illustraties laten maken voor jaarverslag

Sprank

Ook Sprank heeft Redmatters gevraagd illustraties te ontwerpen. Deze worden breed ingezet, zowel decoratief, bijvoorbeeld in de Sprankel, als functioneel in iconen en pictogrammen. De huisstijl van Sprank bestaat uit geometrische vormen en strakke lijnen. Om hiermee een goed contrast te bieden is in de illustraties gekozen voor een snelle handgetekende stijl. Zo vallen de illustraties lekker op!

Rode sprankel - Sprank
Illustraties maken voor Sprank
Gemaakte illustraties door Redmatters
Iconen_RedWeb_V0_1

Wat 'n plaatje

Wil je meer weten over unieke illustraties en hoe ze jouw merk kunnen versterken?

Patrick van Dusschoten mask Vraag 't Patrick

Wat 'n plaatje

Wil je meer weten over unieke illustraties en hoe ze jouw merk kunnen versterken?

Patrick van Dusschoten patrick@redmatters.com
06 38 14 80 58 Patrick van Dusschoten mask
giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan