fbpx

Werken bij Redmatters. Waar merken ontstaan vanuit het hart!

Wij staan op de uitkijk om nieuwe Hartenrakers te spotten!
Wil jij samen met ons de wereld nog mooier maken?
Check dan snel onze vacatures.

Check de vacatures

Word ook Hartenraker

Redmatters gelooft in de kracht van emotie en is marktleider op het gebied van emotion driven marketing. Als Hartenraker weet jij het hart van organisaties, merken en doelgroepen te vinden en deze te vertalen naar creaties met impact. Jij verzint geen verhalen, jij vindt ze. Want het echte verhaal is wat mensen raakt in het hart.

De top-3-redenen om ons team te komen versterken:

0
1 2 3

Zo werkt het

Ons sollicitatieproces

Om je een beeld te geven hoe ons sollicitatieproces verloopt, geven we je hieronder beknopt weer wat je kunt verwachten.

Een typische werkdag

Het is maandagochtend 09.30 uur en je bent in het zonovergoten atrium in de studio in Zeewolde. Met een kop versgemalen koffie loop je de trap op naar de studio; een fijne ruime en open werkplek. Je hebt zin in deze dag! Gisteren heb je namelijk nog samen met een collega briljante ideeën bedacht, die je vandaag gaat uitwerken! De lunchpauze spendeer je in de tuin, rennend achter een voetbal of binnen bij de voetbaltafel. In de middag bereid je je voor op de presentatie van morgen en plan je een dag in om te werken in Amsterdam, onze tweede inspirerende werkplek. Tegen het einde van de dag klap je voldaan je laptop dicht – dankzij jou is de wereld weer een stukje mooier en zijn klanten weer een beetje blijer. Na een geëmotioneerd afscheid van al je collega’s die je weer moet missen tot de volgende ochtend vertrek je naar huis met een tevreden gevoel en een vol hart.

Bij Redmatters zit je snel op je plek: het is een hecht team bomvol kennis, humor en creativiteit. Er wordt veel in het team geïnvesteerd en de teamleden zijn betrokken bij elkaar. Als designer werk ik samen met verschillende collega’s, ieder met eigen specialiteiten. Dat vind ik een groot voordeel van het werken bij een middelgroot full-servicebureau als Redmatters. Ik leer elke dag van hun expertise.

Luuk@2x mask

Luuk Janssen, Graphic Designer bij Redmatters

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan