fbpx
Magazines DIAP

Magazine

Expertise

Magazines we made - Redmatters | Pos materiaal

Wil je jouw doelgroepen regelmatig en op een indringende manier bereiken? Dan kun je met een magazine letterlijk binnenkomen. Met indrukwekkende verhalen, prachtige foto’s, een sterk design en een cover om van te smullen, creëer je een unieke beleving!

Neem contact op

Neem de tijd

Goede inhoudelijke artikelen in combinatie met een indrukwekkend design verhoogt de leesbeleving en zet aan tot actie. Online leven we sneller en vluchtiger. In een magazine heb je meer ruimte en mogelijkheden om iemand te raken, bijvoorbeeld door een persoonlijk verhaal, gecombineerd met mooie foto’s en een sterk ontwerp. En als je de lezer weet te raken, kun je hem of haar ook in beweging zetten door inzicht te bieden in een praktische invulling. Wij kunnen voorzien in een sterke bladformule, passend design en kwalitatief drukwerk.

Petrus

Vanaf het begin was Redmatters betrokken bij het ontwerpen van het nieuwe magazine Petrus van de Protestantse Kerk in Nederland. Het design kenmerkt zich door veel ruimte en rust en het gebruik van handgemaakte illustraties. Een groot succes, want de oplage is in twee jaar tijd bijna verviervoudigd.

Ontdek

Een magazine vol reisinspiratie voor echte natuurliefhebbers. Voor reisorganisatie SNP Natuurreizen heeft Redmatters het magazine Ontdek mogen ontwerpen. Het gebruik van grote natuurfoto’s en geïllustreerde landkaarten geven het magazine een unieke uitstraling.

 

Moed

Krachtige statements door knallende kleuren, sprekende foto’s en unieke, sterke lettertypes. Bij het ontwerpen van het Moed magazine van Tear heeft Redmatters de titel doorvertaald in het frisse design van het tijdschrift.

CU Magazine

Een ledenmagazine zoals je hem nog niet vaker zag in het politieke landschap. De ChristenUnie heeft Redmatters een tijdschrift laten maken waarin we onze creatieve vrijheid kwijt kunnen. De artikelen zijn afwisselend omlijst door foto’s, infographics en illustraties.

Sprankel

Een magazine ontwerpen voor zeer diverse doelgroepen; een hele uitdaging. Zorginstelling Sprank kreeg een nieuwe huisstijl en daarmee ook een complete restyle van het magazine Sprankel.

Leger des Heils Bode

Voor het Leger des Heils maakten we een tijdschrift in de vorm van een krant. Elk kwartaal valt de Bode op de mat bij de collectanten en vrijwilligers van de stichting. Een magazine vol motiverende verhalen, omgeven door unieke illustraties.

ZZ Magazine

Zeewolde heeft veel te bieden voor bedrijven. Om die bedrijven op een mooie manier te inspireren, werden wij gevraagd ZZ Magazine te ontwerpen. Sprekende fotografie speelt een centrale rol in het magazine, net als de dromen van de geïnterviewden, die we visualiseren door middel van illustraties.

Iconen_RedWeb_V0_1

Mag ik je magazine?

Nieuwsgierig geworden hoe wij jouw merk en werk kunnen etaleren in een sterk en sprankelend magazine?

Jannis Lootens mask Vraag 't Jannis

Mag ik je magazine?

Nieuwsgierig geworden hoe wij jouw merk en werk kunnen etaleren in een sterk en sprankelend magazine?

Jannis Lootens jannis@redmatters.com
06 38 72 45 58 Jannis Lootens mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan