fbpx

Digital

Wil je ook een website die staat als een huis? Ontdek welk pakket bij jouw bouwplan past.

 • Pakket Start

  Dit pakket is ideaal voor startups die sterk willen communiceren met weinig woorden.
 • Pakket Groei

  Dit pakket kun je pagina’s zelf aanmaken en aanpassen, waardoor je merk online nog beter tot zijn recht komt.
 • Pakket Uniek

  Dit pakket is alles mogelijk. Samen met jou bouwen we een uniek concept en design.
redmatters digital expertise - digital agency

Voordelen van een website via Redmatters

 • We doen het samen

  Samen met jou gaan we op zoek wat je wilt bereiken, hoe we dit meetbaar maken, wie je doelgroep is en hoe we die het beste kunnen bedienen.
 • Samen met andere expertises

  Wij hebben experts als UX- en UI-designers in huis, maar ook full-stack developers, (online) marketeers en strategen vind je bij ons!
 • Gemakkelijk in beheer

  Met ons eigen ontwikkelde CMS binnen Wordpress, namelijk Redpress, kan je gemakkelijk je eigen website beheren en optimaliseren.

Hoe haal ik nou het maximale uit mijn website?

Expert aan het woord

Dat doe je door je website niet te zien als los instrument, maar juist als middel binnen je hele marketingstrategie. Want daarbij kun je je website heel gericht inzetten om je marketingdoelen te halen en daarbij te helpen om je organisatiedoelen weer te halen. Dat zorgt er ook voor dat wij, wanneer we de website gaan optimaliseren, dat niet alleen doen om de website mooier te maken, maar ook effectiever in te richten om de organisatiedoelen te gaan behalen. Dat is ook precies de reden waarom bij ons niet alleen design en developers in het team zitten, maar dat ook de strategen, de marketingspecialisten, de online marketeers, dat iedereen bij ons in één team zit om te komen tot maximale resultaten voor jouw website. Das’s mooi toch?

Ontdek alle tips

Een website die past binnen je hele marketingstrategie

Hoe effectief en belangrijk websites ook zijn, het is vooral een middel in je totale marketingmix. Door de website te koppelen aan je marketingdoelen, zet je ‘m in als middel ter ondersteuning van je organisatie doelen. Je zet je organisatie kracht bij en gaat optimaliseren om je gestelde doelen te behalen. Bij ons werken daarom de strategen, developers en online marketeers in één team samen zodat alles bij elkaar komt. Daarmee haal je het maximale uit je website.

Neem contact op
Design thinking header

RedPress - Ons eigen WordPress systeem

De meeste organisaties willen een website die veilig is, uitgebreid in mogelijkheden én gemakkelijk in werking. Daarom hebben wij RedPress ontwikkeld, werkend op basis van het meest gebruikte CMS ter wereld: WordPress. Met RedPress hebben wij nog een extra stap gezet in gebruiksvriendelijkheid, zodat niet alleen je klanten maar ook jij blij bent en lekker kunt werken met het eindresultaat.

Klinkt goed, vertel me meer
development blog

Onze werkwijze voor succesvolle websites

We gaan samen op zoek naar wat jij wilt bereiken met je website, wie je wilt aanspreken en wat je nodig hebt om dit te bereiken. Hieronder zie je beknopt hoe onze werkwijze met een website eruit ziet.

Ik wil ook een website

Cases die tot de verbeelding spreken

In deze cases zie je hoe de verschillende website binnen het hele marketing-instrument succesvol zijn ingezet om de doelen van organisaties en wensen van de bezoeker optimaal te vervullen.

Ik wil ook een website
1 2 3 4
0

Ook aan de slag?

Wil jij ook aan de slag met je website, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Je bent er bijna

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan