fbpx
Development DIAP

Development

Expertise

Next-level development, dat is wat je bij ons kan vinden. Doordat onze developers bij de designers op de studio zitten, zijn de lijntjes kort en wordt er onderling veel overlegd en afgestemd.

Development

De developers bij Redmatters zijn zowel thuis in complexe vraagstukken en koppelingen, als in het creatief doorvertalen van pakkende designs naar responsive goed werkende eindproducten.

Back-end

Een website of applicatie moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook goed werken. Onze developers zorgen ervoor dat alles aan de achterkant (back-end) goed ingeregeld is.

Koppelingen

Om data uit een ander systeem te gebruiken voor een website worden vaak koppelingen gebruikt. Denk aan bijvoorbeeld externe gegevens of een betaalsysteem die gebruikt worden bij een webshop.

Front-end

De designs van onze Digital Designers komen pas echt tot leven als onze developers dit omzetten naar een werkende website, opgebouwd uit HTML, CSS en JavaScript.

WordPress

Om een website gemakkelijk te beheren worden onze website altijd gekoppeld aan WordPress. Dit Content Management Systeem zorgt ervoor dat onder andere content eenvoudig beheerd kan worden.

Iconen_RedWeb_V0_1

Development

Nieuwsgierig geworden of benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Denise Hamstra mask Vraag 't Denise

Development

Nieuwsgierig geworden of benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Denise Hamstra denise@redmatters.com
06 81 33 82 42 Denise Hamstra mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan