fbpx
Terug

Een professionele website laten maken, hoeveel kost dit?

blog design thinking - Full service marketingbureau

In dit blog gaan we dieper in op de vraag hoe je het beste een professionele website kunt laten maken, en niet onbelangrijk: hoeveel dit kost. Een website heeft voor de ene onderneming een bredere functie dan voor de ander, maar duidelijk mag zijn dat anno 2021/2022 een geoptimaliseerde website een must is.

Deze blog is geschreven door Redmatters op 30 oktober 2020

Waar moet een website aan voldoen?

Het is een trend die zich al jaren voordoet, en inmiddels de standaard is: ‘mobile first’. Dit betekent dat een website altijd gedesigned dient te worden vanuit de gedachte dat de website uitstekend presteert op mobiel. Een niet werkende mobiele website is namelijk funest voor je zoekresultaten. Google hecht erg veel waarde aan een mobiele website die goed functioneert. 

Interessant feitje: in 2018 deed meer dan 50% van de Nederlandse consumenten aankopen via de mobiele telefoon. Hoeveel procent van jouw website bezoekers zijn afkomstig van mobiele devices?

Hoe maak ik een professionele website?

Het maken van een professionele website wordt bijna altijd gedaan door een partij die hierin gespecialiseerd is. We raden ook zeker aan om jouw website te laten maken door een professionele partij. Websites zijn namelijk duur, en het zou zonde zijn dat je dit geld uitgeeft aan een website die achteraf toch niet voldoet aan jullie wensen. Voordat je een professionele website laat maken, is het goed om duidelijk te hebben waar de website aan moet voldoen. Wat zijn de gewenste functionaliteiten en overige wensen?

Quickscan aanvraag op de website

De webconcept workshop

We spraken al over de kosten van de website. Deze kunnen behoorlijk fors aanvoelen, zeker voor ondernemingen met een klein (marketing) budget. Natuurlijk brengt een uitgebreide website meer kosten met zich mee dan een eenvoudige website. Om goed te bepalen hoe de website eruit komt zien, en waar deze aan moet voldoen, beginnen we altijd met de webconcept workshop. In deze workshop ontdekken we samen waar de website aan moet voldoen. Wat zijn bijvoorbeeld de doelen, hoe gaan we die vervullen en welke functies zijn daarvoor nodig? 

Resultaten spreken voor zich. Daarom vertellen we je graag meer over USG Professional. In een samenwerking, die begon met een webconcept-workshop ontwikkelde we een prachtige website, met vele functionaliteiten en koppelingen. Het resultaat zien? Bekijk deze case, daar zie je het gehele proces. 

development ux ui

Wat kost een professionele website?

Er bestaat geen vaste prijs voor een website. Elke website moet voldoen aan andere eisen, en dat heeft natuurlijk invloed op de prijs. Elke onderneming heeft een andere website nodig op basis van doelen, wensen en functionaliteiten. 

Daarom beginnen we met de webconcept workshop. Zo ontdek je precies waar jouw professionele website aan moet voldoen, en hoe je jouw doelen gaat behalen. In ons gratis te downloaden whitepaper lees je de ins en outs van deze workshop! 

Iconen_RedWeb_V0_1

Vraag maar raak!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of gewoon even sparren over jouw website? We helpen je graag!

Denise Hamstra mask Vraag 't Denise

Vraag maar raak!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of gewoon even sparren over jouw website? We helpen je graag!

Denise Hamstra denise@redmatters.com
06 81 33 82 42 Denise Hamstra mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan