fbpx
Terug

Onepage website voor USG People

Met maar liefst 20 krachtige merken onder haar vleugels had USG People vooral behoefte aan een stukje focus. We ontwierpen een onepage website die alle benodigde informatie op één plek terugbracht.

Deze blog is geschreven door Redmatters op 20 oktober 2019

Het delen van een missie

Naast internationale speler op de banenmarkt is USG People ook nationale marktleider als het gaat om het plaatsen van de juiste mensen bij de juiste baan. Alle merken onder de USG koepel delen de missie om elk jaar 100.000 mensen bij meer dan 10.000 werkgevers te plaatsen. Daarbij is altijd één doel het allerbelangrijkst: de mens. ‘It is people that matter.’

Nieuwe website USG - mobiel

Full focus

Juist wanneer je zo groot bent als USG en zoveel merken beheert, is het belangrijk om focus aan te brengen in wat je vertelt aan je doelgroep: wie ben je? Waar sta je voor, en wat doe je? USG People vroeg ons een eenvoudige onepager neer te zetten. Zoals de naam al zegt, is dit één enkele webpagina, waarmee USG People en haar belangrijkste boodschap online goed te vinden zijn. Een onepager biedt beperkte ruimte, wat ons de uitdaging bood om goed na te denken over wat USG People precies wil vertellen en waar de bezoeker behoefte aan heeft.

Nieuwe website - wireframe

Digital design

We hebben samen met USG bepaald welke informatie minimaal terug moet komen op de onepager. Met deze inhoud en op basis van de print-huisstijl hebben we een digital design opgezet. Er is goed nagedacht over indeling en hiërarchie: we begeleiden de bezoeker als het ware door de informatie heen. Het indrukwekkende portfolio van USG People is niet alleen zichtbaar, maar ook duidelijk gestructureerd en overzichtelijk terug te vinden binnen de grenzen van een onepage website.

Iconen_RedWeb_V0_1

Meer opvallen?

Als je nou écht eerlijk bent, hoe zichtbaar en duidelijk is jouw website dan?

Denise Hamstra mask Bakkie doen met Denise

Meer opvallen?

Als je nou écht eerlijk bent, hoe zichtbaar en duidelijk is jouw website dan?

Denise Hamstra denise@redmatters.com
06 81 33 82 42 Denise Hamstra mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan