fbpx
Websiteconceptworkshop DIAP

Webconceptworkshop

Expertise

Je wil een (nieuwe) website. Tof! Helpen we graag mee! Maar hoe beginnen we? Jij weet ongeveer wat je wil, en wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om dat te realiseren. We brengen alles samen bij de start van het webtraject met een op jouw doelen gerichte webconceptworkshop. Download onderaan deze pagina het whitepaper over deze workshop, geheel gratis!

Waar begin ik als ik een nieuwe of verbeterde website wil?

Expert aan het woord

Je zou zeggen dat je begint met een design of een schets, maar je begint idealiter nog een stapje terug naar wat kan een website voor mij bereiken. Je website is niet leuk om te hebben of een moetje. Het is juist iets wat kan bijdragen aan de organisatiedoelen die je hebt gesteld. Met een webconcept workshop, dat is hoe wij beginnen met een website project. Gaan we samen met jouw achterhalen wat de doelen zijn, doelgroepen zijn en de functionaliteiten die nodig zijn om je website zo succesvol mogelijk te maken. Wat we dan opleveren is een blauwdruk daarvan. Van een website die niet alleen maar mooi is maar bijdraagt aan wat jij wilt bereiken.

Jouw webconcept

Samen met onze experts ga je interactief aan de slag voor je nieuwe website. Het doel van de webconceptworkshop is om zoveel mogelijk input te verzamelen om op die manier de juiste fundering te leggen voor het beste eindresultaat.

Webconceptdocument

Het webconceptdocument vormt de blauwdruk van jouw nieuwe website. In dit document vind je de doelen verder uitgewerkt in organisatiedoelen, gebruikersdoelen en meetbaarheid. Daarnaast zullen de persona’s defintief gemaakt worden. Ook ontwikkelen we naar de nodige functionaliteiten een sitemap van je nieuwe website.

 

Wat je krijgt:

 

  • Creatieve workshop;
  • Jouw webconceptdocument;
  • Inzicht in jouw doelgroep;
  • Strategie voor je website;
  • Kennis over hoe je jouw website tot een succes maakt.

Zij gingen je al voor

Onderstaande relaties zijn met hun website terug gegaan naar de kern met een webconceptworkshop om daarna raak te schieten met een website die doelen haalt.

Boekingen en info

Wil jij raak schieten met je website, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij wel; mail, bel of app Eva voor een bakkie koffie op onze studio!

Eva Schoonderbeek mask Ik wil graag meer weten

Boekingen en info

Wil jij raak schieten met je website, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij wel; mail, bel of app Eva voor een bakkie koffie op onze studio!

Eva Schoonderbeek 06 48 07 08 12 Eva Schoonderbeek mask

Download meer informatie!

Je wil een (nieuwe) website. Tof! Helpen we graag mee! Maar hoe beginnen we? Jij weet ongeveer wat je wil, en wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om dat te realiseren. We brengen alles samen bij de start van het webtraject met een op jouw doelen gerichte webconceptworkshop. Download onderaan deze pagina het whitepaper over deze website, geheel gratis!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan