fbpx
Websiteconceptworkshop DIAP

Webconcept workshop

Expertise

Je wil een (nieuwe) website. Tof! Helpen we graag mee! Maar hoe beginnen we? Jij weet ongeveer wat je wil, en wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om dat te realiseren. Bij de start van het webtraject brengen we alles samen met een op jouw doelen gerichte webconcept workshop. Download het whitepaper over deze workshop onderaan deze pagina, geheel gratis!

Waar begin ik als ik een nieuwe of verbeterde website wil?

Expert aan het woord

Je zou zeggen dat je begint met een design of een schets, maar idealiter begin je nog een stapje terug naar wat een website voor jou kan bereiken. Je website is niet leuk om te hebben of een moetje. Het is juist iets wat kan bijdragen aan de organisatiedoelen die je hebt gesteld. Daarom beginnen we het website project met de webconcept workshop. Samen achterhalen we wat de doelen, doelgroepen en de benodigde functionaliteiten zijn om je website zo succesvol mogelijk te maken. Het resultaat van de workshop is een blauwdruk voor je site. Van een website die niet alleen maar mooi is, maar ook bijdraagt aan wat jij wilt bereiken.

Jouw webconcept

Samen met onze experts ga je interactief aan de slag voor je nieuwe website. Het doel van de webconcept workshop is  zoveel mogelijk input verzamelen en op die manier de juiste fundering leggen voor het beste eindresultaat.

Webconceptdocument

Het webconceptdocument vormt de blauwdruk van jouw nieuwe website. In dit document vind je de doelen verder uitgewerkt in organisatiedoelen, gebruikersdoelen en meetbaarheid. Daarnaast zullen de persona’s definitief worden gemaakt. Ook ontwikkelen we een sitemap naar de nodige functionaliteiten van je nieuwe website.

Wat je krijgt:

  • Creatieve workshop;
  • Jouw webconceptdocument;
  • Inzicht in jouw doelgroep;
  • Strategie voor je website;
  • Kennis over hoe je jouw website tot een succes maakt.

Download meer informatie!

Je wil een (nieuwe) website. Tof! Helpen we graag mee! Maar hoe beginnen we? Jij weet ongeveer wat je wil, en wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om dat te realiseren. We brengen alles samen bij de start van het webtraject met een op jouw doelen gerichte webconceptworkshop. Download onderaan deze pagina het whitepaper over deze website, geheel gratis!

Zij gingen je al voor

Deze organisaties kozen voor een webconcept workshop om daarna raak te schieten met een website die doelen haalt.

Boekingen en info

Wil jij raak schieten met je website, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij wel; mail, bel of app Bert voor een bakkie koffie op onze studio!

Bert Wisniewski mask Ik wil graag meer weten

Boekingen en info

Wil jij raak schieten met je website, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij wel; mail, bel of app Bert voor een bakkie koffie op onze studio!

Bert Wisniewski Bert Wisniewski mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan