fbpx

Corporate campagne voor FOX Verre Reizen

Case

Wat ons gevraagd werd

Wat is onze unieke waarde en hoe zetten we die visueel sterker neer?

Stapje terug

Wat is de unieke waarde van FOX Verre reizen van de ANWB? Dit is de eerste vraag in het creëren van een corporate campagne. De tweede vraag: hoe breng je deze waarde visueel sterk naar buiten? In een creatieve kick-off met het team van FOX Verre reizen zochten we een antwoord op deze vraag.

Creatie

De gidsrol die FOX op zich neemt voor haar reizigers vertaalde wij in de corporate campagne als volgt: ‘Reizen die verder gaan’ – niet alleen in afstand, maar ook in service, comfort en prijs. De compleetheid van de reizen, van de voorpret tot thuiskomst, is teruggebracht in de geanimeerde lijnen in het campagne element.

merkcampagne Header fox verre reizen

Uitwerking

Aan de hand van het merkverhaal en de ontwikkelde corporate campagne werkten we de corporate identity verder uit. Het doel? De unieke waarde van FOX op een visueel sterke manier laten zien. In de campagne werd gefocust op verre reisbestemmingen – ‘reizen die verder gaan’.

Posters_stramien fox verre reizen

Online marketing

De corporate campagne is deels uitgerold via verschillende online kanalen. We creëerden banners die zichtbaar waren op Youtube, Facebook, Spotify en nu.nl. Voor de verspreiding van online content creëerden we een gepersonaliseerd stramien.

360˚ video

Tijdens een aantal reizen heeft FOX beelden opgenomen met een 360˚ camera. Dit hebben we vertaald naar een VR omgeving waar de reizer letterlijk een kijkje kan nemen in het land van potentiële bestemming.

Vakantiebeurs

In 2019 bezochten meer dan 103.000 mensen de jaarlijkse Vakantiebeurs. Voor de beurs ontwierpen we een spiraalspel in de vorm van het campagne element, met als doel om brand awareness te creëren. Bijkomend resultaat: mensen die het spel speelde en hun e-mailadres achterlieten.

Iconen_RedWeb_V0_1

Samen onderweg

Campagnes die verder gaan - we vinden ze nooit op eigen houtje, maar altijd samen met jou. Dus, koffie?

Denise Hamstra mask Bakkie met Denise

Samen onderweg

Campagnes die verder gaan - we vinden ze nooit op eigen houtje, maar altijd samen met jou. Dus, koffie?

Denise Hamstra denise@redmatters.com
06 81 33 82 42 Denise Hamstra mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan