fbpx
Advertenties DIAP

Advertenties

Expertise

Display advertising, Facebook en video advertising zijn steeds vaker gebruikte woorden anno 2018. Offline adverteren in kranten en magazines gebeurt daarnaast ook nog volop. Maar wat werkt nu het best? Waar bevindt jouw doelgroep zich en hoe kunnen we die het beste bereiken? Wij kennen de middelen, jij kent je klant: 1+1=...

Neem contact op

Welke middelen heb ik allemaal nodig voor een online campagne?

Expert aan het woord

Banners! Met banners kun je een online campagne opzetten, je verhaal vertellen online. Wij maken hier banners: stilstaand, geanimeerd, video, wat jij maar wil. We beginnen met een storyboard. In een storyboard kun je je emotie, je verhaal zetten, waardoor je de juiste snaar raakt bij je doelgroep. Je bent namelijk niet de enige die online adverteert, dus we moeten jouw story wel heel goed neerzetten. En als je storyboard klaar is, akkoord is, dan maken we al jouw banners in alle soorten en maten en zetten we ze ook nog uit op al jouw social media kanalen.

Stopping power

Een advertentie krijgt maar even aandacht. Om de aandacht vast te houden, moet de advertentie niet opgaan in de massa, maar opvallen en stopping power hebben. Een mooi beeld, een duidelijke call to action. Maar hoe bereik je je doelgroep het best? Zowel online als offline en uiteraard crossmediaal voorzien we jou van het juiste advies. En die advertentie verzorgen we natuurlijk ook tot in de puntjes.

Iconen_RedWeb_V0_1

Ad rem

Op zoek naar een impactvolle advertenties en benieuwd wat wij kunnen doen?

Jannis Lootens mask Vraag 't Jannis

Ad rem

Op zoek naar een impactvolle advertenties en benieuwd wat wij kunnen doen?

Jannis Lootens jannis@redmatters.com
06 38 72 45 58 Jannis Lootens mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan