fbpx
Video

Video

Expertise

Heb jij je unieke verhaal helder? Dan is het tijd voor stap 2: dit verhaal vertellen aan je doelgroep. Maar hoe creëer je dan die impact? Video is een geschikte tool; een kort en krachtig filmpje, uitgebreide moodfilm of commercial kan de harten van je doelgroep raken. Samen met jullie bepalen we wat er past bij jullie vraag.

Neem contact op

Brand movie

Texels

Door middel van storytelling laten wij het hart van je merk of organisatie zien. Dat begint met een goed script. De basis daarvan vinden we in het why statement. De juiste tone-of-voice, shotlist, montage, muziek en sound effects maken de productie compleet.

Het resultaat? Een film die het hart van je doelgroep raakt.

Leger des Heils

Leger des Heils staat bekend om de opvang van dak- en thuislozen, het inzamelen van tweedehandskleding en het uitdelen van maaltijden. Allemaal mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die zich inzetten om kwetsbare mensen in onze samenleving te helpen. Maar het Leger des Heils is veel meer dan dat! In een reeks video’s laten we zien waar het Leger des Heils voor staat en wat zij en haar vrijwilligers doen. Met deze video’s creëren we een kijkje in het leven van de vele experts binnen het Leger des Heils.

Unique

Als je een baan scoort via Unique, dan ben je helemaal vol van deze baan. Ondersteuning van de campagne voor online gebruik. Dat is waar de campagne om draait. Doel: mensen op een leuke manier bewust maken van de kansen op de arbeidsmarkt.

Een krachtige video voor AWVN

Heb jij je unieke verhaal helder? AWVN wel! Na een brainstormsessie en het creëren van een manifest waarin de unieke motivatie van de grootste werkgeversvereniging van Nederland naar voren kwam, mochten we aan de slag met het maken van een video. Een krachtige manier om hun verhaal te vertellen en impact te creëren. Zowel binnen de organisatie als daarbuiten.

Kindergarden

Voor Kindergarden ontwikkelden wij de wervingcampagne van 2019. In de campagnevideo spelen twee medewerkers de hoofdrol: een rockster en een comedian. De propositie van werken bij Kindergarden wordt door een leuke video neergezet. Deze onorthodoxe en creatieve benadering van mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan in de kinderopvang is uniek in de markt en zorgt voor positieve reacties én meer sollicitaties via de website.

EO

Voor de evangelische omroep hebben we de kerstcampagne verzorgd van concept tot realisatie. Binnen deze campagne hebben wij voor de video het script geschreven en waren we verantwoordelijk voor de regie, productie en het uiteindelijke resultaat (uitgezonden op NPO 1, 2 en 3 en Youtube). In deze video zie je het bekende kerstverhaal doorvertaald naar deze tijd, met hedendaagse situaties die je laten nadenken over het eeuwenoude verhaal.

Hour of Power

Elk jaar voert Hour of Power campagne onder de noemer ‘Je bent geliefd!’. Binnen deze campagne hebben wij voor de tv-spot het script geschreven en waren we verantwoordelijk voor regie, productie en het eindresultaat. In de video (die getoond werd op RTL en online campagne)  zie je dat liefde in de kleine dingen zit en wordt je opgeroepen om samen met Hour of Power die boodschap te verspreiden.

FOX

Bij FOX Verre reizen van Anwb bieden ze reizen die verder gaan, niet alleen in afstand maar ook in service en comfort. Voor online en televisie bedachten en animeerden we de video waarbij de lijn van het campagne-element door de video heen gaat. Doel: het merk Fox onder de aandacht brengen.

Iconen_RedWeb_V0_1

Video-ten

Loop jij rond met het idee voor een toffe moodfilm, commercial of demovideo van jouw product?

Tanja Engelen mask Vraag 't Tanja

Video-ten

Loop jij rond met het idee voor een toffe moodfilm, commercial of demovideo van jouw product?

Tanja Engelen 06 22 53 81 48 Tanja Engelen mask

Blog

YouTube versus TV: het gevecht van de eeuw?

Het zijn uitspraken die ik de afgelopen jaren veel heb gehoord: ‘YouTube is televisie aan het overnemen’ en ‘Leuk dat YouTube, maar het bereik met TV is nog steeds goed’. Wie is er nou aan het winnen? En bevinden deze twee platformen zich…

Lees meer

Case

Corporate campagne voor Unique

Zowel credo als werkwijze: een baan vinden die écht bij je past. Wij hielpen Unique aan een te gekke corporate campagne om de kandidaat op de juiste plek te krijgen. Je kunt een baan vinden waar je aan voldoet, maar Unique vindt de baan waar je…

Lees meer

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan