Video

Video

Expertise

Heb jij je unieke verhaal helder? Dan is het tijd voor stap 2: dit verhaal vertellen aan je doelgroep. Maar hoe creëer je dan die impact? Video is een geschikte tool; een kort en krachtig filmpje, uitgebreide moodfilm of commercial kan de harten van je doelgroep raken. Samen met jullie bepalen we wat er past bij jullie vraag.

Neem contact op
Boer in tarwe op Texels

Brand movie

Door middel van storytelling laten wij het hart van je merk of organisatie zien. Dat begint met een goed script. De basis daarvan vinden we in het why statement. De juiste tone-of-voice, shotlist, montage, muziek en sound effects maken de productie compleet.

Het resultaat? Een film die het hart van je doelgroep raakt.

tarwe_handen

Unique

Als je een baan scoort via Unique, dan ben je helemaal vol van deze baan. Ondersteuning van de campagne voor online gebruik. Dat is waar de campagne om draait. Doel: mensen op een leuke manier bewust maken van de kansen op de arbeidsmarkt.

Shoot campagnevideo Unique

Kindergarden

Voor Kindergarden ontwikkelden wij de wervingcampagne van 2019. In de campagnevideo spelen twee medewerkers de hoofdrol: een rockster en een comedian. De propositie van werken bij Kindergarden wordt door een leuke video neergezet. Deze onorthodoxe en creatieve benadering van mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan in de kinderopvang is uniek in de markt en zorgt voor positieve reacties én meer sollicitaties via de website.

Shoot voor (online) campagne Kindergarden
Campagnevideo voor wervingscampagne Kindergarden

EO

Voor de evangelische omroep hebben we de kerstcampagne verzorgd van concept tot realisatie. Binnen deze campagne hebben wij voor de video het script geschreven en waren we verantwoordelijk voor de regie, productie en het uiteindelijke resultaat (uitgezonden op NPO 1, 2 en 3 en Youtube). In deze video zie je het bekende kerstverhaal doorvertaald naar deze tijd, met hedendaagse situaties die je laten nadenken over het eeuwenoude verhaal.

Hour of Power

Elk jaar voert Hour of Power campagne onder de noemer ‘Je bent geliefd!’. Binnen deze campagne hebben wij voor de tv-spot het script geschreven en waren we verantwoordelijk voor regie, productie en het eindresultaat. In de video (die getoond werd op RTL en online campagne)  zie je dat liefde in de kleine dingen zit en wordt je opgeroepen om samen met Hour of Power die boodschap te verspreiden.

FOX

Bij FOX Verre reizen van Anwb bieden ze reizen die verder gaan, niet alleen in afstand maar ook in service en comfort. Voor online en televisie bedachten en animeerden we de video waarbij de lijn van het campagne-element door de video heen gaat. Doel: het merk Fox onder de aandacht brengen.

merkcampagne Header fox verre reizen

Animatie

Als je een complex probleem eenvoudig wilt uitleggen is een animatie een goed hulpmiddel. We illustreren een unieke stijl en het storyboard geeft richting in het verhaal.

Iconen_RedWeb_V0_1

Video-ten

Loop jij rond met het idee voor een toffe moodfilm, commercial of demovideo van jouw product?

Rosanne Stuivenberg mask Vraag 't Rosanne

Video-ten

Loop jij rond met het idee voor een toffe moodfilm, commercial of demovideo van jouw product?

Rosanne Stuivenberg rosanne@redmatters.com
06 27 49 61 85 Rosanne Stuivenberg mask

blog

YouTube versus TV: het gevecht van de eeuw?

Het zijn uitspraken die ik de afgelopen jaren veel heb gehoord: ‘YouTube is televisie aan het overnemen’ en ‘Leuk dat YouTube, maar het bereik met TV is nog steeds goed’. Wie is er nou aan het winnen? En bevinden deze twee platformen zich eigenlijk wel in dezelfde boksring? In deze blog vertel ik mijn kijk op het gevecht van de eeuw: YouTube vs TV.

Lees meer

case

Corporate campagne voor Unique

Lees meer
giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan