Terug

Wervingscampagne: kids en comedians bij Kindergarden

Met Kindergarden gingen we op zoek naar nieuwe sterren voor het kinderdagverblijf. Een realistische setting, enthousiaste pedagogische medewerkers, een echte rockster en veel te schattige baby’s; deze wervingscampagne heeft het allemaal.

Deze blog is geschreven door Redmatters op 11 oktober 2019.

Hoe het allemaal begon

Kindergarden is een organisatie voor kinderopvang die hoogwaardige zorg biedt en waar het kind écht centraal staat. Ieder kind heeft de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en wordt daarbij begeleid door enthousiaste medewerkers. Zij zijn heel belangrijk; zonder hen geen kinderopvang. Kindergarden is daarom hard op zoek naar nieuwe medewerkers – en wij mochten daarbij helpen.

 

Strategie ontwikkeling

Voor de wervingscampagne creëerden we een pakkend concept. Als pedagogisch medewerker bij Kindergarden krijg je de tijd en ruimte om je volledig te focussen op het kind. Die vrijheid en de fijne sfeer die dat met zich meebrengt, vertaalden we naar een sterk campagneconcept. Hierin zetten we de pedagogisch medewerker centraal in haar natuurlijke habitat. De volle focus die de medewerker kan hebben op het kind, is doorvertaald in de campagne-slogan: “Gezocht: Comedian/Rockster (of eigenlijk, pedagogisch medewerker)“. Dit concept is visueel gemaakt door fotografie, typografie en stijlelementen mooi samen te voegen. Dit unieke concept hebben we daarna doorvertaald naar een campagnevideo en social media marketing.. Ben jij de nieuwe Kindergarden comedian of rockster?

Een pakkende campagnevideo

Met misschien wel één van de schattigste videoshoots in Redmatters geschiedenis creëerden we de campagnevideo. De video toont een reële situatie, waar altijd zowel medewerker als kind in beeld zijn.

De doelgroep bereiken

Behalve de video schoten we ook foto’s van de echte Kindergarden werknemers die de hoofdrol spelen in de wervingscampagne. Met die materialen in ons arsenaal creëerden we online campagne uitingen om de doelgroep te bereiken. De doelgroep werd geretarget om ze zo meerdere keren kennis te laten maken met Kindergarden.

Iconen_RedWeb_V0_1

Video incoming

Ook een vette campagnevideo voor jouw merk om je doelgroep mee te bereiken?

Jill de Leeuw mask Neem contact op met Jill

Video incoming

Ook een vette campagnevideo voor jouw merk om je doelgroep mee te bereiken?

Jill de Leeuw jill@redmatters.com
06-18 82 63 55 Jill de Leeuw mask
giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan