fbpx

In vier gratis masterclasses jouw merk laten groeien!

  • Leer hoe je jouw doelgroep raakt en overtuigt
  • Til het fundament van jouw merk naar een hoger niveau
  • Inclusief merkcanvas om concreet aan de slag te gaan
  • Vier inspirerende masterclasses vol met how to’s
  • Volledig gratis en vrijblijvend

Raak het hart van je doelgroep | Meld je aan! ?

Iedereen maakt keuzes op basis van emoties. Ja, ook jij! Marketingstrateeg en oprichter van marketingbureau Redmatters, Bert Wisniewski, weet hier alles over. En als we één ding kunnen zeggen over Bert, is het dat hij zijn kennis graag deelt! In vier video’s vertelt hij alles over emotie, duurzame marketingmodellen en hoe je impact maakt met jouw verhaal. In elke masterclass leer je over een belangrijk onderdeel van besluitvorming. Zo ontdek je stap voor stap hoe jij het hart van jouw doelgroep écht raakt en ze in beweging krijgt.

Wat ga je leren in de masterclasses:

 

 

Het geheim van ons brein

Het geheim van ons brein

Wist jij al dat elke keuze eerst onbewust wordt gemaakt? Neurowetenschap is ontzettend belangrijk in marketing. Bert legt het je uit!

Emotie en data

Emotie en data

Emotie heeft een plek in het dataproces. En door de data te meten, kun jij je marketingboodschap steeds efficiënter maken. Gelukkig heeft Bert daar een mooi model én leuke casus voor! 😉

Hart tot hart

Hart tot hart

Je doelgroep raak je door ze mee te nemen in jouw unieke verhaal. Maar hoe breng je die boodschap nu het beste over?

Aan de slag met het werkboek

Aan de slag met het werkboek

Tijd om concreet aan de slag te gaan. Je krijgt van ons een merkcanvas in de vorm van een gratis werkboek. Met deze handvatten breng je het fundament van je merk naar een hoger niveau.

Redmatters heeft ons met behulp van meerdere sessies geholpen met het zoeken naar het hart van BookThat en waar we voor willen staan. Dit heeft zich uiteindelijk vertaald naar een visuele identiteit waar wij en onze gebruikers enorm trots op zijn.

16c37ad5-4136-482a-b88e-f10706da67d1 mask

Janic Makizodila, Founder at BookThat

Cadeau voor jou, van Redmatters

Redmatters is een full-service creatief marketingbureau. Wij zijn marktleider op het gebied van emotion-driven marketing. Communicatie vanuit het hart staat bij ons voorop. Wij geloven dat mensen en organisaties zichzelf moeten zijn, ook in marketingcampagnes.

Iedereen heeft namelijk een prachtig, uniek verhaal te vertellen. Bij Redmatters brengen we dit verhaal naar boven. Creatieve verhalen, campagnes, websites en designs: voor ons is het pas goed als het geweldig is! Zo raken we de juiste doelgroep én maken we de wereld met z’n allen een beetje mooier.

De kracht van Redmatters is dat ze het hele proces samen doorlopen en je helpen om dicht bij de essentie van het merk te komen en te blijven. Ze bedenken niets, ze helpen je dicht bij jezelf te blijven. Dat is vele malen krachtiger dan dat een ander voor jou bedenkt wie je bent. En daar zijn ze meester in.

Loes mask

Loes Dingemans - Managing Director International Hotel Management Group

Je bent er bijna

Je bent er bijna

Je bent er bijna

Je bent er bijna

Je bent er bijna

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan