fbpx

Strategy

Je doelgroep bereiken is één ding, maar ze raken is waar je het voor doet. Creatief communiceren van jouw eigen geloofwaardige en unieke waarden brengt je doelgroep in beweging, of maakt ze bewust van dat wat jij ze wil vertellen. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen jouw doelen te bereiken?

Neem contact op

Voordelen van strategische expertise van Redmatters

  • Op zoek naar jouw merkeigenschappen

    De mens kiest op basis van een gevoel. De merkeigenschappen die eenvoudig, consistent en makkelijk te onthouden zijn, zullen de meeste impact hebben.
  • Naar jouw hart

    Samen halen we de why, how en what van jouw organisatie halen we boven tafel voor de beste resultaten
  • Unieke motivatie

    We gaan samen met jou op zoek naar dát wat jouw klanten tot fans kan maken.

Harten raken is fans maken

We gaan naar het hart van je merk. Waar kom je vandaan, wat motiveert je en wat maakt je uniek ten opzichte van anderen? Van daaruit ontwikkelen we strategie, creatieve concepten en communicatie-middelen. We werken hierbij vanuit de ‘Start with why’-methodiek van Simon Sinek en andere theoriën, en hebben hier onze eigen filosofie/werkwijze op losgelaten. Samen met jou gaan we op zoek naar dat wat jouw klanten tot fans kan maken.

Meer lezen over de 'Why'
workshop 1

Naar het hart workshop

In onze naar het hart workshop (her)ontdekken we de why, how en what van jouw organisatie volgens Simon Sineks theorie. Na een korte introductie zetten we jullie aan het werk met een aantal creatieve werkvormen. Het resultaat? Een stevig why-statement dat gedragen wordt door de hele organisatie!

Hartenrakers workshop

Zo vinden wij het hart

We gaan samen op zoek naar de juiste strategy voor jouw merk. Hieronder zie je beknopt hoe onze werkwijze eruit ziet.

Cases die tot de verbeelding spreken

Bekijk hier de cases waarbij we onze expertise op het gebied van strategy goed konden inzetten. Je kan ook al onze andere cases bekijken.

Bekijk alle strategy cases
1 2 3 4
0

Ook aan de slag met je merk?

Wil jij ook aan de slag met jouw merk en samen met onze strategen ontdekken hoe we jouw klanten kunnen omzetten naar fans? Neem dan contact met ons op en sta versteld over de mogelijkheden.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan