Employer branding

Expertise

Personeel vinden; dat kan een hele uitdaging zijn! Laat staan geschikt personeel dat helemaal past bij jouw organisatie en waarden. Hoe je dat in goede banen (pun intended) kunt leiden? Sterke employer branding!

Over employer branding

De juiste medewerkers vind je door je organisatie als aantrekkelijke werkgever op de markt te zetten. Dat doe je zodat je passend personeel zult werven, die passen bij je organisatie en merkwaarden. Zo weet je zeker dat er een match is! Een sterke employer branding is dan ook niet standaard, maar probeert tussen alle andere werkgevers er juist uit te springen. Wat maakt jouw organisatie uniek en aantrekkelijk?

Op zoek naar de beste pedagogisch medewerkers

Met Kindergarden

Een mooi voorbeeld van een succesvolle employer branding, is het traject dat we met Kindergarden mochten doorlopen. Door een groot personeelstekort in de sector van pedagogisch medewerkers, is het moeilijk om geschikte medewerkers te vinden. En, de keuze is reuze! Pedagogisch medewerkers die opzoek zijn naar ander werk kunnen uit veel kinderdagverblijven kiezen. Om Kindergarden op te laten vallen bij de doelgroep, lieten we met een opvallende wervingscampagne zien hoe gaaf deze organisatie is. We gebruikten geen standaard elementen, maar gooiden het over een andere boeg: als pedagogisch medewerker ben je een rockster, een comedian!

 

check deze campagne
Wervingscampagne/merkcampagne Kindergarden BTS
Iconen_RedWeb_V0_1

Goed verhaal

Wat is jouw unieke verhaal? We vinden het tijdens deze workshop. Meer weten?

Corine Venderbos mask Vraag 't Corine

Goed verhaal

Wat is jouw unieke verhaal? We vinden het tijdens deze workshop. Meer weten?

Corine Venderbos corine@redmatters.com
06 39 01 74 47 Corine Venderbos mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan