fbpx

Branding & campagne voor BookThat

Case

Wat ons gevraagd werd

Hoe maken we van onze scale-up een impactvol merk?

Stapje terug

BookThat is een jonge, stoere scale-up met duidelijke ambities; hét platform worden waar artiesten en freelancers direct in contact kunnen komen met potentiële klanten. Om dit te bereiken, zetten we eerst gezamenlijk een stapje naar het hart van BookThat. Met het daaruit volgende why statement konden we starten met de creatie van een campagne om de Nederlandse markt te veroveren.

Creatie

Een creatieve kick-off, presentaties geven en twee weken hard werken later was de basis daar: het fundament voor de creatieve uitingen die zouden volgen. Door in de branding gebruik te maken van elementen uit het aangescherpte beeldmerk, ontstaat er dynamiek: de herkenbare vormen gebruiken we op verschillende plekken in verschillende posities. Zo is geen enkele uiting hetzelfde, maar zijn ze wel allemaal herkenbaar BookThat.

Uitrol: campagne

De branding zetten we om naar een visuele taal om dynamische campagne advertenties mee op te kunnen bouwen, zoals banners voor Google Display en ads voor Facebook en Instagram. Net als de andere uitingen ziet de doelgroep hier altijd de herkenbare elementen uit het beeldmerk terug. De campagnestrategie bestaat uit twee delen; genereren van merkbekendheid, en het genereren van conversie in de vorm van boekingen via de website.

Online marketing

Om de gestelde doelen voor BookThat te bereiken, werken we met een online campagne in drie fasen: touch, tell en sell. Dit model werkt in de vorm van een trechter, waarbij we starten met een brede groep en toewerken naar conversie. In elke fase spelen we met een andere tekst in op de behoefte van de doelgroep. Binnen de fasen testen we bovendien verschillende beelden en teksten om te kunnen zien wat het beste werkt en daarop bij te sturen.

Terug naar de oorsprong

Een stapje terug zetten - dat is waar we in geloven. Als jij eerst teruggaat naar je eigen hart, krijg je de middelen in handen om keihard vooruit te schieten en klanten tot fans te maken. Hoe?

Bert Wisniewski mask Vraag 't Bert

Terug naar de oorsprong

Een stapje terug zetten - dat is waar we in geloven. Als jij eerst teruggaat naar je eigen hart, krijg je de middelen in handen om keihard vooruit te schieten en klanten tot fans te maken. Hoe?

Bert Wisniewski Bert Wisniewski mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan