OnlineMarketing DIAP

Social media marketing

Expertise

Sociale platformen zijn bij uitstek de plek om de dialoog aan te gaan met je doelgroep. Ook niet onbelangrijk is dat je met een relatief laag budget ontzettend veel mensen kunt bereiken in korte tijd, én dat alle interactie meetbaar wordt. Is jouw merk toe aan zichtbaarheid en een online boost?

Neem contact op
Nieuwsbrieven

Dialogisch

‘Gaan waar de doelgroep zich bevindt’ is tegenwoordig minder gericht op een fysieke locatie en meer op online gedrag. En laat dat nou precies zijn waar onze digitale nerds zich het liefst op storten. Met een op jouw doelen afgestemd social marketingplan, inclusief verschillende testversies van copy en visuals, nemen we je doelgroep aan de hand mee van de eerste kennismaking tot de uiteindelijke actie.

Mobile
Iconen_RedWeb_V0_1

Lekker sociaal?

Wil je meer weten over CPM, CTR en CTA’s? Of vraag je je vooral af wat die dingen betekenen en wat jij er precies mee kunt bereiken?

Denise Hamstra mask Vraag 't Denise

Lekker sociaal?

Wil je meer weten over CPM, CTR en CTA’s? Of vraag je je vooral af wat die dingen betekenen en wat jij er precies mee kunt bereiken?

Denise Hamstra denise@redmatters.com
06 81 33 82 42 Denise Hamstra mask
Succes brouw je met motivatie - header

blog

Zo brouw je succes!

Wat heeft motivatie te maken met het succes van een organisatie? Neem nu een bierbrouwer. Wat zou het over hem en zijn product zeggen als hij er niet trots op was? Daarover meer in een smakelijk voorbeeld uit de praktijk.

Lees meer

case

Merkidentiteit voor Love Beets

Lees meer

blog

Digitale donateurs: een revolutie in fondsenwerving

Waar we vroeger voor fondsen werven langs de deuren gingen, een sponsorloop organiseerden of op evenementen gingen staan, gebruiken we nu iets waar we een halve eeuw geleden nog nooit van gehoord hadden: internet en smartphones. Lees in deze blog hoe de wereld van het digitaal fondsenwerven een enorme vlucht heeft genomen.

Lees meer
giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan