fbpx
OnlineMarketing DIAP

Social media marketing

Expertise

Redmatters is sterk in het raken van de doelgroep met het hart van jouw organisatie. Van hart tot hart noemen we dat. Vandaar onze focus op strategie, branding en campagne. Het online marketing proces voeren we transparant uit met onze online marketing partner of jullie eigen bestaande partner.

Neem contact op

Sociale platformen zijn bij uitstek de plek om de dialoog aan te gaan met je doelgroep. Ook niet onbelangrijk is dat je met een relatief laag budget ontzettend veel mensen kunt bereiken in korte tijd, én dat alle interactie meetbaar wordt. Is jouw merk toe aan zichtbaarheid en een online boost?

Dialogisch

‘Gaan waar de doelgroep zich bevindt’ is tegenwoordig minder gericht op een fysieke locatie en meer op online gedrag. En laat dat nou precies zijn waar onze digitale nerds zich het liefst op storten. Met een op jouw doelen afgestemd social marketingplan, inclusief verschillende testversies van copy en visuals, nemen we je doelgroep aan de hand mee van de eerste kennismaking tot de uiteindelijke actie.

Iconen_RedWeb_V0_1

Lekker sociaal?

Wil je meer weten over CPM, CTR en CTA’s? Of vraag je je vooral af wat die dingen betekenen en wat jij er precies mee kunt bereiken?

Denise Hamstra mask Vraag 't Denise

Lekker sociaal?

Wil je meer weten over CPM, CTR en CTA’s? Of vraag je je vooral af wat die dingen betekenen en wat jij er precies mee kunt bereiken?

Denise Hamstra denise@redmatters.com
06 81 33 82 42 Denise Hamstra mask
Texels

Case

Marketing, branding, website en campagne voor Texels bier

Hoe verover je Nederland met een geweldig bierproduct? We ontwikkelden de merknaam Texels bier, de identiteit, werkten aan de merkpositionering en de brand strategy. Met een herkenbaar logo, de huisstijl en de kloppende beeldtaal werkten we de gehele…

Lees meer

Blog

Stop niet met online campagnes tijdens de coronacrisis

De uitbraak van COVID-19 heeft de wereld in haar greep. Landen liggen stil, bedrijven zien opdrachten wegvallen, personeel ligt ziek op de bank, en degene die nog fit zijn, zitten ook thuis. Ik wil het in dit blog hebben over jouw online marketing…

Lees meer

Blog

Spreek duidelijke taal

De afgelopen weken sprak premier Rutte ons verschillende keren toe tijdens een persconferentie over de maatregelen rondom corona. Als er één ding is dat opviel, dan is het wel zijn duidelijke taal. De boodschap werd zonder mitsen en maren…

Lees meer

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan