fbpx
Huisstijl DIAP

Huisstijl

Expertise

Een goede huisstijl past bij jouw merk of organisatie, is onderscheidend en biedt een degelijke ruimte om je identiteit te laten zien. De basis hiervoor vormt in veel gevallen het logo en diens keurmerken. Maar ook andere elementen van de markt, het product of bepaalde USP’s kunnen juist hier een mooie plek krijgen.

Neem contact op

Van basis tot uitwerking

Na het basis ontwerpproces, waar we de volledige huisstijl hebben neergezet, gaan we aan de slag om deze consistent door te voeren in alle mogelijke huisstijlmiddelen. Briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, presentaties, maar natuurlijk ook de website of bijvoorbeeld bedrijfswagens – alles vormt één geheel. We leggen de stijl vast in een huisstijlhandboek, digitaal of in print.

Hoe creëer ik een eenduidige stijl voor mijn merk?

Expert aan het woord

Een eenduidige stijl creëer je door een eigen handschrift te ontwikkelen. Dit handschrift moet duidelijk geborgd worden in een visuele identiteit. Door hier richtlijnen en afspraken voor te maken, kunnen er meerdere mensen mee aan de slag zonder dat het een versnippering wordt. In een visuele stijl bepaal je kleuren, vormen, fonts, beeldgebruik in fotografie en illustraties. Wanneer dit één keer goed wordt ontwikkeld, kun je hier jaren plezier van hebben. En zal de doelgroep je merk direct herkennen. Zo ontwikkelden we voor klanten zelfs eigen handgemaakte illustraties, lettertypes en vorm talen.

Iconen_RedWeb_V0_1

Stijlisten

Wil je meer weten over jouw eigen huisstijl en de diverse mogelijkheden?

Bert Wisniewski mask Vraag 't Bert

Stijlisten

Wil je meer weten over jouw eigen huisstijl en de diverse mogelijkheden?

Bert Wisniewski Bert Wisniewski mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan