fbpx

Design, website en campagne voor SKOR

Case

skor

Wat ons gevraagd werd

Laat heel sportief Nederland kiezen voor onze hoogwaardige sport equipement en onderscheidende dienstverlening

Stapje terug

Zeg je SKOR, dan zeg je hoogwaardig sport equipment. En dat is precies waar deze organisatie zich sinds 2001 mee bezighoudt. SKOR ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardig sport equipment waaronder voetbaldoelen, hockeydoelen en dug-outs. SKOR faciliteert professionele sportclubs, amateurverenigingen en spelers met de beste sportmaterialen.

Om de groeiambities van dit toffe merk te realiseren, zijn we eerst gezamenlijk naar het hart van het merk SKOR gegaan. Met het daaruit volgende why statement zijn we van start gegaan met het redesign van de visuele merkidentiteit en het ontwikkelen van de online marketingcampagne.

skor

Creatie

SKOR is een premium sportmerk dat een krachtige uitstraling verdient. Daarom ontwikkelden we een logo dat passie, kracht en professionaliteit uitstraalt. Passend bij een actief sportmerk en helemaal van deze tijd. Ook in de huisstijlmiddelen is te zien dat SKOR niet zomaar een sportmerk is. Het design van alle ontwikkelde communicatiemiddelen, sluit naadloos aan op de hoogwaardige kwaliteit van de producten en de onderscheidende dienstverlening.

Nieuwe website

Bij een nieuwe visuele identiteit, hoort natuurlijk ook een goed scorende website! Het doel? Gebruikers voorzien van relevante informatie en praktisch advies, om hen maximaal te ondersteunen tijdens het totale proces van oriëntatie tot aanschaf.

We ontwikkelden helemaal op maat een volledig nieuwe website. Praktisch in gebruik, overzichtelijk en mobiel geoptimaliseerd.

Online campagne

We schreven een strategisch marketingplan om heel voetballend Nederland kennis te laten maken met de topkwaliteit van Skor. In het verlengde hiervan ontwikkelden we de wervende online campagne: A matter of perspective. Gericht op voetbalverenigingen, met banners voor Google Display en ads voor Facebook, Instagram en Linkedin. Deze campagne werkt op basis van het touch, tell en sell model. Hierbij starten we met een brede groep en werken we toe naar een conversie. Dit model werkt in de vorm van een trechter,

In elke fase spelen we met een andere tekst in op de behoefte van de doelgroep. Binnen de fasen testen we bovendien verschillende beelden en teksten om te kunnen zien wat het beste werkt. Een mooi voorbeeld van een goed scorende campagne

Campagnebeeld SKOR

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan