fbpx

Positioneringsworkshop

Expertise

Wat jouw unieke motivatie? Wat beloof je je klanten? Hoe bewijs je die belofte? En wie zijn je klanten eigenlijk? En de concurrenten? Daar gaan we op in tijdens deze intensieve workshop. Het resultaat is een positioneringsdocument dat richting geeft aan jouw organisatie en de basis vormt voor alle communicatie-uitingen.

Zo’n workshop kan ik gebruiken

Een goede basis

Wat is het merkhart van jouw organisatie? En hoe positioneer je jezelf ten opzichte van andere aanbieders? Hoe breng je jouw unieke verhaal onder de aandacht bij je doelgroep(en)? De teksten die volgen uit de workshop zijn te gebruiken voor je website, corporate folder of andere uitingen.

Iconen_RedWeb_V0_1

Waar sta jij?

Wil je meer weten over de positioneringsworkshop?

Bert Wisniewski mask Vraag 't Bert

Waar sta jij?

Wil je meer weten over de positioneringsworkshop?

Bert Wisniewski Bert Wisniewski mask
Why? How? What?

Blog

Daarom Waarom

In 2014 schreef Bert deze blog, één van onze meest succesvolle blogs ooit. En vandaag de dag nog steeds heel relevant. Het geeft meer inzicht in de redenen achter 'de why'.

De laatste jaren refereren steeds meer mensen aan de ‘…

Lees meer

Case

Corporate campagne voor Unique

Zowel credo als werkwijze: een baan vinden die écht bij je past. Wij hielpen Unique aan een te gekke corporate campagne om de kandidaat op de juiste plek te krijgen. Je kunt een baan vinden waar je aan voldoet, maar Unique vindt de baan waar je…

Lees meer

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan