Reizen. Het zit in onze natuur.

Case

Klant

SNP Natuurreizen van ANWB

Vraag

Hoe laten we onze grenzeloze liefde voor de natuur en authenticiteit zien aan onze doelgroepen?

Oplevering

Corporate identity

Of scroll verder en lees 'm in je eigen tempo

SNP Hoofdfoto - Beeld element SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen vakantie

1. Stapje terug

Wat onderscheidt SNP Natuurreizen nou van andere reisorganisaties? Daar zijn we naar op zoek gegaan in de merkpositionering. Het antwoord? De grenzeloze liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid. Dat is de basis van elke reis die SNP aanbiedt.

Beeld element SNP Natuurreizen

2. Creatie

Aan ons de uitdaging om op basis daarvan een campagne te ontwikkelen waarmee de reizigersdoelgroep wordt verbreed. Uitgangspunten zijn de actieve identiteit en het natuurlijke karakter, een reisorganisatie geschikt voor iedereen met ook maar een klein beetje avontuurlijk bloed. Dit resulteerde in het concept ‘Reizen. Het zit in onze natuur.’

snp element

3. Uitwerking

Met het element, de beeldtaal en de iconenset is de basis gelegd voor het doorvoeren van de campagne in alle middelen. Alle items zijn direct herkenbaar als SNP, of het nu gaat om een advertentie in de krant, een magazine of een inhaker op social media.

map SNP Natuurreizen
snp wandelen
Folder SNP Natuurreizen
krant SNP Natuurreizen
Label SNP Natuurreizen

WAT SNP Natuurreizen ZEGT

Het team van Redmatters helpt onze waarden te vertalen in al onze uitingen. Zij weten als geen ander ons groene DNA in creatieve creaties uit te drukken. Met het campagneconcept geven zij SNP een gezicht waarmee we onze naamsbekendheid vergroten. Daarnaast denkt Redmatters mee over strategie, doet verbetervoorstellen, daagt ons uit en is een waardevolle sparringpartner.

patricia SNP mask

Patricia Hengeveld, Marketing & Promotie SNP

4. Online

De campagnebeelden lenen zich niet alleen in print, maar ook online prachtig voor inhakers en advertenties. Vakanties worden vooral online geboekt en SNP heeft een groeiend publiek op social media. Met de online mogelijkheid tot het testen en optimaliseren van beeld en copy blijven we de doelgroep ook buiten het vakantieseizoen betrekken bij de beleving van de natuur.

SNP Natuurreizen mobiele afbeelding
SNP Natuurreizen laptop
SNP Natuurreizen iPhone afbeelding
Iconen_RedWeb_V0_1

Een stapje terug

Terug naar het hart. Dat zit in ónze natuur. Met jouw unieke motivatie weet je je doelgroep niet alleen te bereiken, maar ook te raken. Zullen we samen op zoek?

Jitske Volkert mask Koffie met Jitske

Een stapje terug

Terug naar het hart. Dat zit in ónze natuur. Met jouw unieke motivatie weet je je doelgroep niet alleen te bereiken, maar ook te raken. Zullen we samen op zoek?

Jitske Volkert jitske@redmatters.com
06 29 27 31 69 Jitske Volkert mask
giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan