fbpx
Terug

Unique.nl website van het jaar award 2018

jan versteegh wvhj

We hebben opnieuw de ‘Website van het Jaar Award’ gewonnen! Net als in 2015 en 2017 scoorde de door ons gecreëerde website van Unique ook in 2018 het hoogst in de categorie ‘Carrière’.

Deze blog is geschreven door Redmatters op 09 december 2018

De Award Night

Update 2020: ook in 2019 vielen we met de website van Unique in de prijzen! 

De winnaars van de door Multiscope en Emerce in het leven geroepen award werden net als ieder jaar bekend gemaakt tijdens de Award Night, gekenmerkt door mooie pakken, glimmende galajurken en ditmaal de brede glimlach van presentator Jan Versteegh. Met 11 concurrerende nominaties, waaronder grote namen als Jobbird, Indeed en Monsterboard, kwam Unique.nl voor de derde keer als beste uit de bus. De websites worden door de gebruikers beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. Vertaling: wij zitten voorlopig nog wel even lekker op de veren!

Website van het jaar - Unique

Creatief partner

Al lange tijd is Redmatters creatief partner van Unique, en dat doen we met plezier. Samen met deze mooie club bevlogen medewerkers creëerden we in 2014 een volledig nieuwe website. Maar een website is niet een stilstaand iets – met de snelle ontwikkelingen op digitaal vlak zijn updates noodzakelijk. Sinds die tijd wordt Unique.nl daarom continu verbeterd waar kansen zich voordoen, en dat harde werk zo beloond zien worden is voor ons een prachtige bevestiging van dat wat we doen. 

Iconen_RedWeb_V0_1

Geef mij ‘es wat veren

Punten scoren op gebruiksvriendelijkheid met een prijswinnende website? We helpen graag!

Bert Wisniewski mask Vraag ‘t Bert

Geef mij ‘es wat veren

Punten scoren op gebruiksvriendelijkheid met een prijswinnende website? We helpen graag!

Bert Wisniewski Bert Wisniewski mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan