fbpx

Ontwikkeling nieuw merk:
House of Covebo

Case

Redmatters Website House Of Covebo

Wat ons gevraagd werd

Ontwikkel het nieuwe merk House of Covebo, het service house voor diverse labels, zoals MAATT, Fygi en Covebo. Een bevlogen familie die op zoek was naar een bevlogen uitstraling. Aan ons de vraag om het nieuwe merk House of Covebo van de grond af op te bouwen.

Hoe we tot de oplossing kwamen:

Wie is House of Covebo?

Achtergrond

Het merk House of Covebo is opgericht vanuit House of HR, het moederbedrijf vanuit België, en dient als moederorganisatie en service house voor al haar labels. Om dit in goede banen te leiden hebben we verschillende workshops met de klant gehouden om de tone-of-voice en tone-of-visual op tafel te krijgen. Een leuke en inspirerende samenwerking!

Ontwikkeling van het merk en de visuele identiteit

Na een uitgebreide voorbereiding en de omarming van de strategie is team creatie begonnen met de ontwikkeling van de visuele identiteit, met als start het logo van House of Covebo. Het logo symboliseert het huis voor alle labels. De lijn eromheen vormt een accolade; het leesteken dat wordt gebruikt om aan te geven wat bij elkaar hoort. De vorm staat symbool voor de labels die bij elkaar horen. In het hoofdlogo staat de accolade er bewust onder; House of Covebo ondersteunt en draagt haar labels. Zij vormen samen het canvas voor de ‘living identity’. Bekijk de video hieronder, ontwikkeld voor de logo onthulling, voor een impressie.

Redmatters Website House Of Covebo

Ontwikkeling communicatiemiddelen

Na de ontwikkeling van de visuele identiteit hebben wij samen met House of Covebo diverse middelen ontwikkeld. Als eerste het House of Covebo personeelshandboek, de ‘Family Guide’, in drie verschillende talen: Engels, Nederlands en Pools. Verder kregen we de opdracht om de signing van het pand aan te pakken, waaronder alle vlaggen.

Redmatters Website House Of Covebo

Ontwikkeling van de website

De website van House of Covebo wordt vooral ingezet als tool voor Employer Branding en voor het werven van nieuwe medewerkers. Met dat doel in gedachten hebben wij de website voorzien van een nieuw uiterlijk. Ook kregen de verschillende labels een plek op de website. Wil je meer zien, ga dan naar www.houseofcovebo.nl.

Tone-of-visual

Een onderdeel van de visuele identiteit was de tone-of-visual of beeldtaal. We hebben deze in lagen opgebouwd. Het kleurverloop, de verfstrepen en het portret staan voor positiviteit. Verschillende medewerkers van House of Covebo zijn geportretteerd en maken de stijl nog meer eigen.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan