Close Selecteer je taal

SNP Natuurreizen

Wat zijn de mooiste plekken op aarde? Vraag het SNP Natuurreizen en je krijgt een uitgebreid advies op basis van je wensen. Graag verzorgen ze de reis voor je en zullen het niet nalaten aangename verrassingen toe te voegen, zodat jij kunt ontdekken en jezelf verwonderen.

SNP is de groene reisdochter van de ANWB en voorziet al meer dan 30 jaar in actieve buitenvakanties. In Nederland is zij de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. Liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid staan aan de basis van deze organisatie en van elke reis die ze aanbieden.

Aan Redmatters de uitdaging om een campagne te ontwikkelen waarmee de reizigers-doelgroep verbreed wordt. De actieve identiteit en het natuurlijke karakter vormen de uitgangspunten. SNP Natuurreizen is een reisorganisatie die geschikt is voor iedereen die ook maar enigszins avontuurlijk is ingesteld. Aanrader!

SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen

Wie is SNP Natuurreizen?

Het was voor het aanbreken van het vakantie-oriëntatie-seizoen, toen we zijn gestart met de merk-positionering gericht op de campagne. Een scherpe positie-bepaling van SNP in het reissegment. Een manier om enerzijds de nieuwe samenwerking te verdiepen en anderzijds een frisse blik te werpen op de campagne-activiteiten van SNP.

SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen

Reizen. Het zit in onze natuur

Na de positionering volgde de ontwikkeling van het creatief basisconcept. Een heldere propositie en opvallende beeldkeuze die de identiteit van SNP versterken. Het resultaat: ‘Reizen. Het zit in onze natuur’, gecombineerd met adembenemende en indrukwekkende natuurfoto’s. De boodschap kan drieledig opgevat worden:
1. Vanuit locaties: Je vindt het in de natuur
2. Algemeen: Het zit in onze menselijke natuurlijk om op pad te gaan en te ontdekken
3. SNP als afzender: Het zit in de natuur van SNP om de mooiste plekjes aan te bieden

SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen

Herkenning voor de brede reizigers-doelgroep

Zoals zo vaak is de doelgroep zeer breed. Vooral omdat er een verjonging moet plaatsvinden van de doelgroep. Qua designrichting zijn we gekomen tot een stijl waar beide doelgroepen zich goed in kunnen vinden. De ouderen herkennen de ambachtelijk geschreven letters nog uit andere tijden, wat een vertrouwd gevoel geeft. De jongere generatie herkent de trend. Veel wordt weer ‘puur’ en ‘eerlijk’. Minder nep, meer ambacht. En dat zie je terug in het design. Het door ons handgemaakte tekst-element straalt reislust en beweging uit. Door de combinatie met foto’s van prachtige locaties wordt een juiste balans gevonden. What else to say? Ga op reis ;)

SNP Natuurreizen