SNP Natuurreizen

Wat zijn nou echt de mooiste plekjes op onze aardbol? Vraag het SNP Natuurreizen en je krijgt precies het antwoord waar jij naar op zoek was. Ze verzorgen reizen door de meest prachtige stukjes natuur en verrijken jouw avontuur met aangename verrassingen, zodat jij kunt ontdekken en verwonderen.

SNP is de groene reisdochter van de ANWB en verzorgt al meer dan 30 jaar belevingen in de vorm van actieve buitenvakanties. Ze is de grootste specialist in Nederland op het gebied van avontuurlijke reizen over de hele wereld. Liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid staan aan de basis van de organisatie en van elke reis die ze aanbiedt.

Redmatters kreeg de uitdaging een campagne te ontwikkelen waarmee de reizigers-doelgroep wordt verbreed. Uitgangspunten zijn de actieve identiteit en het natuurlijke karakter, een reisorganisatie geschikt voor iedereen met ook maar een klein beetje avontuurlijk bloed. In lijn met het merk zelf werken wij puur, vanuit onszelf en veel met de hand.

SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen over de samenwerking met Redmatters

“Bij SNP gaan we het liefst buiten de gebaande paden, weg van de massa. Onze reizen kenmerken zich door onder andere een actief karakter, kleinschaligheid en natuurbeleving. Het team van Redmatters helpt ons deze waarden te vertalen in al onze uitingen. Zij weten als geen ander ons groene DNA in creatieve creaties uit te drukken. Met het ‘reizen het zit in onze natuur’-concept geven zij SNP een gezicht waarmee we onze naamsbekendheid verder vergroten. Naast het creëren van uitingen denkt Redmatters mee over onze strategie, doet verbetervoorstellen, daagt ons uit en is voor onze marketing afdeling een waardevolle sparringpartner.”

Patricia Hengeveld, Marketing & Promotie SNP

HET HART VAN SNP

We startten met de merkpositionering – altijd eerste een stapje terug en dan als een speer vooruit. Vanuit de identiteit – het hart – van het merk, ontwikkelden we het creatieve basisconcept: Reizen. Het zit in onze natuur. De kern van SNP, gevangen in woorden en vrijgezet met behulp van adembenemende en indrukwekkende natuurfoto’s. De natuur vinden we niet alleen terug in locaties, maar ook juist in de menselijke natuur om die locaties te zien, te voelen, te ervaren. We gebruiken beelden en beschrijvingen die zoveel mogelijk die beleving uitstraalt. Wat maakt een reis nou echt jouw avontuur? Wat is het verhaal van de reiziger zelf? Het gevoel, de sfeer, de beleving van de reiziger staat, zoals het hoort, altijd centraal.

BLIJVEND BETROKKEN

SNP heeft een groot publiek op social media. Daar lenen de campagnebeelden zich prachtig voor inhakers en social posts – een manier om het online publiek te blijven betrekken bij het merk door de reizen ook buiten het vakantieseizoen te linken aan een fijn gevoel. Mooie plekjes en stoere vergezichten, gecombineerd met teksten die een glimlach op het gezicht durven te brengen.

 

ONLINE AVONTURIERS

Juist online is er ook ruimte voor uitingen met concretere doelstellingen dan het overbrengen van beleving – het aanbieden van specifieke reizen, evenementen onder de aandacht brengen of page likes vergaren. Met die doelen in het achterhoofd maakten we meerdere online ad campagnes. Potentiële avonturiers kregen precies die aanbiedingen op hun tijdlijn die voor hen het meest interessant waren. Met behulp van A/B-tests bepalen we iedere keer weer wat het beste werkt voor welke doelgroep.

SPREKEND BEELD

Bewegend beeld heeft de kracht om een volledige ervaring over te brengen op de kijker. We maakten een montage van de meest indrukwekkende beelden die SNP geschoten heeft. Een reisverslag dat verder gaat dan informeren en de kijker laat proeven van een stukje avontuur. Een impressie die hen uitnodigt mee te gaan. Want reizen, dat zit in onze natuur.

SNP Natuurreizen

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan