fbpx

Corporate identity voor SNP Natuurreizen

Case

SNP Hoofdfoto - Beeld element SNP Natuurreizen

Wat ons gevraagd werd

Hoe laten we onze grenzeloze liefde voor de natuur en authenticiteit zien aan onze doelgroepen?

Stapje terug

Wat onderscheidt SNP Natuurreizen nou van andere reisorganisaties? Daar zijn we naar op zoek gegaan in de merkpositionering. Het antwoord? De grenzeloze liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid. Dat is de basis van elke reis die SNP reizen aanbiedt.

Creatie

Aan ons de uitdaging om op basis daarvan een campagne te ontwikkelen waarmee de reizigersdoelgroep wordt verbreed. Uitgangspunten zijn de actieve identiteit (de corporate identity) en het natuurlijke karakter, een reisorganisatie geschikt voor iedereen met ook maar een klein beetje avontuurlijk bloed. Dit resulteerde in het concept ‘Reizen. Het zit in onze natuur.’

snp element

Uitwerking

Met het element, de beeldtaal en de iconenset is de basis gelegd voor het doorvoeren van de campagne in alle middelen. Alle items zijn direct herkenbaar als SNP reizen (corporate identity), of het nu gaat om een advertentie in de krant, een magazine of een inhaker op social media.

Wat SNP Natuurreizen zegt

Het team van Redmatters helpt onze corporate identity te vertalen in al onze uitingen. Zij weten als geen ander ons groene DNA in creatieve creaties uit te drukken. Met het campagneconcept geven zij SNP een gezicht waarmee we onze naamsbekendheid vergroten. Daarnaast denkt Redmatters mee over strategie, doet verbetervoorstellen, daagt ons uit en is een waardevolle sparringpartner.

patricia SNP mask

Patricia Hengeveld, Marketing & Promotie SNP

Online

De campagnebeelden lenen zich niet alleen in print, maar ook online prachtig voor inhakers en advertenties. Vakanties worden vooral online geboekt en SNP natuurreizen heeft een groeiend publiek op social media. Met de online mogelijkheid tot het testen en optimaliseren van beeld en copy blijven we de doelgroep ook buiten het vakantieseizoen betrekken bij de beleving van de natuur.

Een stapje terug

Aan de slag

Naar het hart. Dat zit in ónze natuur. Met jouw unieke motivatie weet je je doelgroep niet alleen te bereiken, maar ook te raken. Zullen we samen op zoek? Neem contact op met Bert.

Neem nu contact op

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan