fbpx
Terug

Onze 5 leukste inhakers voor Valentijnsdag

valentijnsdag inhakers

Ben jij geraakt door één van Cupido’s pijlen? Een bos rozen, een diner voor twee of een liefdesverklaring van anoniempje in je (digitale) mailbox? Valentijnsdag is de dag van het jaar waarop je nét een beetje beter je best mag doen om je geliefde in de watten te leggen. Dat is natuurlijk iets waar bedrijven graag op inhaken, want wie houdt er nou niet van een beetje extra liefde? En laten wij nou hartenrakers zijn. Bekijk verschillende inhakers in dit blog.

Deze blog is geschreven door Redmatters op 21 februari 2019

Een inhaker koppelt jouw dienst of product aan een event of nieuwsitem. Waarom? Om op te vallen bij je doelgroep, jouw dienstverlening in een ander licht te zetten of om jezelf terug te vinden op De Beste Social Media. Ook wij zetten onze brainwaves in met onze opdrachtgevers, in dit geval voor de dag van de liefde. Een week na Valentijnsdag maken we de balans op.

Love deze bietjes

Valentijnsdag is gemaakt voor een merk als Love Beets. Ze doen er alles aan om iedereen in Nederland en Duitsland verliefd te laten worden op hun heerlijke bietjes. En ’t zit ‘m trouwens ook in de naam.

Een typische Love Beets inhaker kenmerkt zich door een tweetal belangrijke ingrediënten: een grappige woordspeling en de herkenbare, speelse illustratiestijl. Zowel voor de Nederlandse als de Duitse social bedachten we dit jaar een inhaker. Met woordgrapjes die een tikkeltje fout zijn, maar toch ook wel heel erg lekker. Net zoals die bietjes.

valentijnsdag inhaker love beets
valentijnsdag inhaker love beets

Liefde, het zit in onze natuur

Niets is natuurlijker dan de liefde. Dat weten ze ook bij SNP Natuurreizen, een reisorganisatie met een bijzonder plekje in het hart voor alles wat te maken heeft met natuur. Tussen SNP en Redmatters ontstond een prachtige relatie met de creatie van ‘Reizen, het zit in onze natuur’ – de positionering die het hart van de reisorganisatie blootlegt en woorden geeft.

Kenmerkend voor SNP inhakers zijn de mooie natuurfoto’s. Dit keer kozen we voor twee verliefde uiltjes met de tekst ‘Liefde, het zit in onze natuur’. Qua tekst een inkoppertje, maar je moet ‘m wel net weten te maken. Dat is de kunst van een goede inhaker: een relevante link leggen met jouw dienst of product.

valentijnsdag inhaker SNP

Voor alle coffee lovers

Ah, koffie. Het eerste waar je aan denkt als je opstaat – de grote liefde van heel, heel veel mensen. Voor James Hopkins maakten we van de inhaker meteen een winactie. Met een pakkende kop trek je de aandacht, en de gedeelde liefde voor jouw product zet de doelgroep gelijk aan tot actie. Wat is er mooier dan een liefdesverklaring via social media? Heel weinig.

valentijnsdag inhaker james hopkins

Hartenrakers

Onze naam dragen we met trots. Als hartenrakers konden we zelf dan ook niet achterblijven op de dag van de liefde.

hartenrakers redmatters

Cupido speelt de hoofdrol in onze inhaker, maar uiteraard zijn de creatieven van Redmatters de echte matchmakers. Niet alleen op 14 februari, maar elke werkdag staan wij met onze pijlen klaar. Klaar om harten te raken.

Iconen_RedWeb_V0_1

I'm hooked

Ben jij op zoek naar een toffe inhaker voor Pasen, Moederdag of Koningsdag? Onze creatieve breinen staan voor je klaar!

Bert Wisniewski mask Mail Bert wat jij wil

I'm hooked

Ben jij op zoek naar een toffe inhaker voor Pasen, Moederdag of Koningsdag? Onze creatieve breinen staan voor je klaar!

Bert Wisniewski Bert Wisniewski mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan