fbpx

Vergroten merkbekendheid voor Pillows Hotels

Case

Pillows

Wat ons gevraagd werd

Hoe vergroten wij onze online zichtbaarheid, naams- en merkbekendheid?

Goed verhaal

Hart tot Hart

Bij Pillows Hotels staat alles in het teken van genieten. Wil je echt genieten van je trip? Boek dan een Pillows hotel. De aandacht voor het interieur, de service en het eten zorgt ervoor dat je echt kan genieten en waardevolle momenten beleeft. En dat mag de hele wereld weten! Door het uitvoeren van de naar het hart workshop verkregen wij voldoende informatie voor het merkverhaal en de essentie van Pillows Hotels te omschrijven. Een campagneconcept dat helemaal bij de identiteit van Pillows Hotels past werd vervolgens ontwikkeld. Dit is het concept ‘Enjoy Pillows moments’ geworden, krachtig door de focus op een primaire emotie: genieten. Zowel online als offline.

Pillows Hotels is een relatief jong merk waar genieten, kwaliteit, aandacht en oog voor detail centraal staan. Gasten die bij ons verblijven ervaren dit al zo, maar hoe laat je dit weten aan gasten die ons nog niet gevonden en ervaren hebben? Met deze vraag heeft Redmatters ons geholpen. De kracht van Redmatters is dat ze het hele proces samen doorlopen en je helpen om dicht bij de essentie van het merk te komen en te blijven. Ze bedenken niets, ze helpen je dicht bij je zelf te blijven. Dat is vele malen krachtiger dan dat een ander voor jou bedenkt wie je bent. En daar zijn ze meester in.

Pillows mask

Loes Dingemans - Managing Director International Hotel Management Group

Let’s create

Na een duidelijk concept, volgen passende uitingen, in onderstaand campagnebeeld zie je dit terugkomen. Er wordt een moment uitgelicht, je proeft het drankje al bijna als je het beeld ziet en er wordt duidelijk gemaakt dat aan elk detail aandacht is besteed. Je zintuigen worden geprikkeld door bijzonder momenten bij Pillows Hotels.

This is how we roll

Online zichtbaarheid vergroten klinkt makkelijker dan het is, je moet tenslotte zo gericht mogelijk jouw doelgroep benaderen. De manier voor het voeren van een effectieve online campagne, bestaat uit meerdere middelen en gebeurt niet met simpelweg met een druk op de knop. Samen met het team van Pillows ontwierpen wij effectieve HTML-5 banners, video’s voor social en een aantrekkelijke give-away actie. Achter de schermen stuurde onze online marketeers geregeld de parameter bij om zo de juiste doelgroep aan te spreken. Zo werken wij aan de merkbekendheid van Pillows en laten we zien wat hen bijzonder en speciaal maakt.

Het effect van de online campagne

In de online campagne leggen we de nadruk op positieve prikkels: Lekker slapen, heerlijk eten of de warmte van een fijn bad. Middels een gefaseerde campagne benaderen we de doelgroep met verschillende boodschappen, afgesteld op hun positie in de customer journey. Door deze aanpak zien we mooie resultaten onder de honderdduizenden mensen die we bereiken, zoals een hoge CTR en een hoog gemiddelde weergavetijd van de banners. Op deze manier kunnen we bouwen aan de naams- en merkbekendheid van Pillows Hotels en door zichtbaar resultaat bevestigen dat de doelgroep passend is!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan