fbpx
Terug

Webconceptworkshop – Blauwdruk

Webconceptworkshop

Als je een nieuwe of verbeterde website wilt, dan denk je misschien dat je met een design begint. Maar niets is minder waar. Het beste is om nog een stap terug te gaan en jezelf de vraag te stellen: Wat kan mijn website voor mij bereiken?

Deze blog is geschreven door Redmatters op 15 oktober 2021

Onze expert Denise vertelt je graag meer over de webconceptworkshop en de blauwdruk.

Bij Redmatters gaan we niet zomaar aan de slag. We gaan altijd eerst dieper in op wat jij precies nodig hebt. We zien het als een partnership met jou: samen zorgen we ervoor dat we daadwerkelijk iets bereiken met jouw ideeën en met je visie. Een website is veel meer dan een leuke, mooie site. Een goede website zorgt ervoor dat het bijdraagt aan de organisatiedoelen die je vooraf hebt gesteld.

Een nieuwe of verbeterde website begint dus idealiter niet met een kant-en-klare bouwtekening. Elk website project begint bij Redmatters met een webconceptworkshop. In die workshop duiken we gelijk de diepte in. We achterhalen jouw doelen, doelgroepen en functionaliteiten. Die drie facetten zijn nodig om je toekomstige of verbeterde website zo succesvol mogelijk te maken.

Het resultaat van de workshop is een blauwdruk voor je site. Een website die past bij jouw doelen en doelgroepen, en op die manier bijdraagt aan wat jij wil bereiken.

Hoe dit er in de praktijk uitziet? We hebben voor Unique dit traject met succes doorlopen!

We delen meer kennis en inzichten op het gebied van de webconceptworkshop, waar we dieper ingaan op dit onderwerp. Helemaal gratis, download hier de whitepaper.

Onze expert Denise vertelt je graag meer over de workshop webconcept en de blauwdruk.

Denise Hamstra mask Neem contact op

Onze expert Denise vertelt je graag meer over de workshop webconcept en de blauwdruk.

Denise Hamstra denise@redmatters.com
06 81 33 82 42 Denise Hamstra mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan