fbpx
Terug

Een hands-on marketingplan

marketingplan opstellen

Er zijn verschillende communicatiemiddelen die je kunt inzetten om je doelgroep te bereiken. Denk aan een online campagne, printcampagne of een evenement. Wij adviseren echter om eerst een marketingplan op te stellen.

Deze blog is geschreven door Redmatters op 21 oktober 2021

Expert Tanja informeert je over wat het marketingplan inhoudt én waarom we fan zijn van dit plan.

Een marketingplan opstellen moet sturing geven. Het moet duidelijk worden waar je aan gaat werken en vooral ook waarom je dat gaat doen. Een essentieel onderdeel in je marketingplan is om de organisatiedoelen aan marketingdoelstellingen te verbinden. Wij duiken graag met je in die doelen en zorgen dat ze zo naadloos mogelijk aansluiten. Vervolgens maken we iedere doelstelling concreet: hoe ga je dat aanpakken? Welke middelen zet je in? Welke KPI’s gebruik je om het resultaat meetbaar te maken?

Daarna integreren we deze informatie met concepting, online marketing en, ook niet geheel onbelangrijk, het beschikbare budget. Nu kan jij ook echt met het plan aan de slag, binnen de gestelde kaders!

Hoe dit er in de praktijk uitziet? We hebben voor De Rauwe Duinen dit traject met succes doorlopen!

We delen nog meer kennis en inzichten om je te helpen je merk nóg sterker te maken. Bekijk hier gratis de masterclasses.

Wil je meer informatie over het marketingplan? Tanja informeert je over wat het marketingplan inhoudt én waarom we fan zijn van dit plan.

Tanja Engelen mask Neem contact op

Wil je meer informatie over het marketingplan? Tanja informeert je over wat het marketingplan inhoudt én waarom we fan zijn van dit plan.

Tanja Engelen 06 22 53 81 48 Tanja Engelen mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan