Close Selecteer je taal

Light for the World

Light for the World komt op voor mensen met een handicap in ontwikkelingslanden. Zij zetten zich met name in voor mensen in Azië en Afrika die blind (dreigen te) worden. Vaak is blindheid eenvoudig te voorkomen wanneer er goede oogzorg beschikbaar is. Light for the World maakt daar werk van. Wij helpen hen om deze missie in Nederland onder de aandacht te brengen en verzorgen o.a. de particuliere fondsenwerving. We hebben onder andere de identiteitswijziging begeleid op het gebied van marketing en design. Eerder heette de stichting ‘Dark & Light’. Van die naam werd afscheid genomen toen zij zich in 2011 aansloten bij de Europese confederatie van Light for the World.
RM-lightfortheworld-1
RM-lightfortheworld-2
RM-lightfortheworld-3
RM-lightfortheworld-4
RM-lightfortheworld-5
RM-lightfortheworld-6
RM-lightfortheworld-7

Mens en oplossingsgericht: ik kan!

Maar al te vaak doen campagnes in het goede-doelen segment weinig recht aan de waardigheid en eigen kracht van mensen in het ‘arme Zuiden’. Samen met Light for the World ontwikkelden we de ‘Ik kan’ campagne. Een campagne die insteekt op de mogelijkheden van mensen met een handicap in arme gebieden. In plaats van op onmogelijkheden en beperkingen, richt deze campagne zich op wat een mens nog wel kan. Met de ‘Ik kan’ campagne positioneren ze zich als een mens en oplossingsgerichte organisatie.

RM-lightfortheworld-8
RM-lightfortheworld-9
RM-lightfortheworld-10
RM-lightfortheworld-11

Opticiens ervaren de verbinding

Een groot aantal opticiens ondersteunen het werk van Light for the World. Eens per jaar worden de opticiens in de gelegenheid gesteld om het werk van Light for the World pro-actief te steunen. Een speciaal pakket geeft de opticiens alle middelen in handen om de actie onder de aandacht van de consumenten te brengen.

RM-lightfortheworld-12
RM-lightfortheworld-13
RM-lightfortheworld-14

Fondsenwerving voor Light for the World

Een trouwe achterban verdient verzorgde en complete berichtgeving over het werk van Light for the World. We ontwikkelden de afgelopen jaren Direct Mailings (DM) met diverse geef-mogelijkheden. Door te variëren in ontwerp, samenstelling, formaat en inhoud, wordt de juiste DM-mix bepaald met maximale conversie. Samen zijn we de uitdaging aangegaan om met vernieuwende DM-concepten te komen voor het werven van donateurs.

RM-lightfortheworld-15
RM-lightfortheworld-16
RM-lightfortheworld-17
RM-lightfortheworld-18
RM-lightfortheworld-19
RM-lightfortheworld-20
RM-lightfortheworld-22
RM-lightfortheworld-23
RM-lightfortheworld-21

Van advies tot totale uitwerking

Of het nu gaat om een Direct Mailing, periodieken, briefpapier, webtools, campagne of een beurspresentatie: we mogen Light for the World in Nederland constant ondersteunen.

RM-lightfortheworld-24
RM-lightfortheworld-25
RM-lightfortheworld-26
RM-lightfortheworld-27
RM-lightfortheworld-28