fbpx
Terug

Pos materiaal betekenis

Magazines we made - Redmatters | Pos materiaal

Wat houdt POS materiaal in? Waar kun je het voor gebruiken en hoe kunnen wij jou daarin helpen en ondersteunen? Je leest het in dit blog!

Deze blog is geschreven door Redmatters op 02 juli 2019

Wat is pos materiaal?

Pos materiaal betekent Point Of Sale materiaal. Het betreft materiaal dat de verkoop van producten ondersteunt. Point Of Sale materiaal vergroot de aandacht op een product. Dit kan in de vorm van posters, banners, creatieve vloerstickers of displays. De vraag wat POS-materiaal betekent is beantwoord, maar wat maakt het belangrijk? Zoals gezegd ondersteunt het materiaal de klant bij het aankopen van een product. De stap om een aankoop te doen, zit in kleine dingen in het pos materiaal, zoals het aanpassen van letters en cijfers. Wat voor invloed dit heeft, lees je in de volgende paragraaf.

Beursstand | POS materiaal

Point Of Sale materiaal betekent aandacht

De betekenis van pos materiaal is duidelijk. Zoals gezegd, kunnen kleine dingen op het materiaal een groot verschil maken. De manier van schrijven heeft grote invloed op de consument. Schrijf bijvoorbeeld meer in verliestaal, dan winst taal. Het benadrukken van de verliestaal zorgt volgens Daniel Kahneman namelijk voor een toename in de effectiviteit van het materiaal. In de ontwikkeling van jouw Point Of Sale materiaal houden we rekening met verschillende aandachtspunten. Zo zorgen we voor optimaal materiaal, dat daadwerkelijk de consument ondersteunt om tot een aankoop over te gaan. We voorzien je graag van advies!

boterhamzakje | pos materiaal

POS materiaal voor jouw bedrijf

Nu duidelijk is wat pos materiaal inhoudt, en op welke manier het gebruikt kan worden, kunnen we het hebben over het materiaal voor jouw bedrijf. Voor elk bedrijf kan POS-materiaal van toegevoegde waarde zijn. Wij bekijken graag de mogelijkheden om met toffe materialen het pos materiaal te maken voor jouw bedrijf. Zo haal jij nog meer uit je producten! Wij hebben voor verschillende klanten materiaal mogen maken. In onze cases zie je verschillende voorbeelden, zoals bij Love Beets. Heb je vragen over onze diensten? Bel dan gerust met een van onze medewerkers. In onderstaand veld kun je contact opnemen. Bel of mail je liever? Op de contactpagina vind je al onze informatie.

Iconen_RedWeb_V0_1

Jouw eigen POS-materiaal?

Benieuwd geworden hoe POS-materiaal ingezet kan worden voor jouw merk? Of gewoon een aantal vragen? We bekijken graag wat Redmatters voor jou kan betekenen!

Denise Hamstra mask Vraag het aan Denise

Jouw eigen POS-materiaal?

Benieuwd geworden hoe POS-materiaal ingezet kan worden voor jouw merk? Of gewoon een aantal vragen? We bekijken graag wat Redmatters voor jou kan betekenen!

Denise Hamstra denise@redmatters.com
06 81 33 82 42 Denise Hamstra mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan