Terug

Teamevent 2019

teamevent redmatters breda

En ieder jaar in een andere stad! Dit jaar, afgelopen 24 mei, werden de Redrebels losgelaten om Breda onveilig te maken. Een kijkje achter de schermen.

Deze blog is geschreven door Rosanne Stuivenberg op 14 juni 2019.

Ene keer per jaar, gaan alle remmen los.

S. Bollekes

Tijdens een feestelijke lunch namen Jannis en Bert het woord om te vertellen over de doelen waar we als organisatie naar werken en hoe tof het is hoe we dat met elkaar toch maar fixen. Met elkaar veel harten raken, dat is onze gezamenlijke missie!

Loessoe in de sky

Omdat we door deze woorden met onze hoofden toch al een beetje in de wolken zaten, paste de eerste activiteit daar dan ook goed bij: we gingen indoor skydiven! Een toffe ervaring om zelf te mogen en doen, maar ook zeker om te kijken hoe de anderen het er vanaf brachten (en hoe lelijk iedereen werd van die windtunnel, genieton)!

teamuitje breda redmatters

Jump around

Redrebels hebben over het algemeen energie te over, dus na het Skydiven gingen we naar een mega indoor trampoline hal. We haalden de gemiddelde leeftijd aardig naar boven. Tussen de kleine kinderen door, sprongen daar opeens 23 losgeslagen volwassenen. We hadden een heus eigen kinderfeestje.

teamuitje breda redmatters

Smakelijke sightseeing

In ons hotel aan de Grote Markt in Breda fristen we ons gauw even op om heerlijk te bbqen op een boot die ons door de singels van binnenstad Breda voer. Wij genoten van de zon, het eten en het gezelschap, Breda mocht genieten van onze zangkunsten. Je begrijpt: we zaten er al lekker in. We hebben deze vibe vrolijk doorgezet tot in de vroege uurtjes in de gezellige kroegen van Breda.

teamuitje breda redmatters

Aan het ontbijt werd de dag van daarvoor nog even nabesproken. Conclusie is dat het een feest is om dit ieder jaar met een fantastische groep mensen te mogen doen. We kijken nu al uit naar de volgende! Houdoe!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan