fbpx

Workshop

Hartenrakers_Team

Naar het hart workshop

Online harten raken met

Jij wilt toch ook het hart van jouw organisatie vinden? In onze Naar het Hart workshop (her)ontdekken we de Why, How en What van jouw organisatie volgens de theorie van Simon Sinek. We vinden hetgeen dat jou uniek maakt, zodat je hiermee de harten van jouw doelgroep kunt raken.

Stapje terug met onze workshop

In deze workshop van een dagdeel (her)ontdekken we de why, how en what van jouw organisatie volgens de “Start with Why theorie” van Simon Sinek. Na een korte introductie zetten we jullie aan het werk met een aantal creatieve werkvormen. Het resultaat? Een stevig why-statement gebaseerd op de “Golden Circle“, dat gedragen wordt door de hele organisatie en waarmee je jouw doelgroep kunt raken!

Award-winning team

Samen komen we tot het ultieme resultaat. Onze experts gaan samen met jou, en jouw werknemers, aan de slag om een organisatie breed gedragen why-statement te ontwikkelen. Deze expertise hebben we al voor veel klanten mogen inzetten. Zij raken momenteel de harten van hun doelgroep met hun why-statement. Dit wil jij toch ook? Bekijk hoe wij voor verschillende merken begonnen met een Terug-naar-het-hart-workshop, om vervolgens successen te boeken (klik op de afbeeldingen) of neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

workshop 1

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan