website-van-het-jaar-unique

Nieuws: ‘Website van het jaar’ Award opnieuw gewonnen!

We zijn apetrots! Want Redmatters heeft voor de tweede keer de ‘Website van het Jaar Award‘ gewonnen! De website die we hebben ontwikkeld (UX en UI) voor Unique heeft deze prijs gewonnen in de categorie ‘Carrière’. Tijdens de feestelijke uitreiking afgelopen week nam het team deze prijs in ontvangst.

websitevanhetjaar_unique

Het team neemt de award in ontvangst (bron: emerce.nl)

De Website van het Jaar-verkiezing vond dit jaar voor de elfde keer plaats en is de grootste online publieksprijs van Nederland. In vierentwintig categorieën worden websites beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. In de categorie ‘Carrière’ kwam Unique wederom als beste uit de bus. Daarmee lieten ze organisaties als Randstad, Nationale Vacaturebank, Monsterboard, Werken bij Albert Heijn, Jobbird, Intermediair en Indeed achter zich.

Website van het jaar worden is een proces

In 2014 heeft Redmatters samen met Unique de website Unique.nl compleet vernieuwd. Vervolgens zijn in de afgelopen jaren continu verbeteringen van het concept en user experience (UX) design doorgevoerd. We hebben als team hard gewerkt aan deze website en zijn dan ook trots op de erkenning van de eindgebruikers! En een prachtige beloning voor de intensieve samenwerking tussen Unique en Redmatters.

De Website van het Jaar-verkiezing is een initiatief van Multiscope in samenwerking met Emerce.

Benieuwd hoe de site van Unique tot stand is gekomen? Bekijk dan hier de case!

Redmatters Team
We willen met ons werk op positieve en creatieve wijze bijdragen aan hoe de wereld van morgen eruit ziet en zo impact creëren voor onze opdrachtgevers.
Bekijk meer blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan