Vacature: Kick-ass Designer for Digital

Ben jij een gepassioneerde ontwerper? Een echte fan van digitaal met een gezonde interesse voor dat wat nieuw is en heb je een aantal jaar ervaring als UI designer? Lees dan eens heel gauw verder.

Wie we zoeken

We zijn op zoek naar jou. Of specifieker: op zoek naar de creatieve knaller in jou. Een designer met pit, een potentieel grafisch icoon in de digitale wereld, een creatieve superheld die boven het digitale en communicatiewerk uitstijgt. Al zou je dat natuurlijk nooit van jezelf zeggen. Anderen zullen dat doen. Jij bent zo iemand die conceptueel kan denken en de vaardigheden heeft om ideeën uit te rollen over verschillende middelen. Die begrijpt dat de user experience altijd voorop staat en alles doet en maakt met een reden. Jij inspireert en raakt geïnspireerd door collega’s en je werkomgeving – maar ook van die ene lamp die scheef hangt in de wc van je tante of de roze sokken van die man in de bus. Iemand die het Adobe pakket kent als zijn of haar broekzak en gevarieerd werk maakt waar je online doorheen kan klikken. Met een goedgevuld, voor zichzelf sprekend portfolio, een basic understanding of English for web- and app-design en een dosis relevante werkervaring zit je bij ons gebakken.

Redmatters zoekt developer

 

Wie we zijn

Zeker niet onbelangrijk is waar jíj naar op zoek bent. Redmatters is een allround creatief marketing- en designbureau. We zijn heel veelzijdig. We putten de energie, die we stoppen in alles wat we doen, uit motivatie – dat komt altijd eerst. Met al die motivatie-power passen we onze Totaalcreatie-werkwijze toe: oog voor individuele talenten en uitgaan van de kracht van het team. Divers, overlappend en elkaar versterkend vakmanschap. We doen het goed of we doen het niet.

Hoe dat eruit ziet

Op dit punt in de vacature is er misschien al een glinstering in je ogen verschenen en denk je ‘ja, ik wil!’ Maar hoe ziet dat er dan praktisch uit? Goeie vraag. Zo ziet een dag bij Redmatters eruit:

Je staat op het Gildenveld in het waterrijke Zeewolde. Voor je doemt een gebouw op dat je nu al zo vaak gezien hebt, maar waar je nog steeds even bij stil staat. Want potdorie, wat een lekker pandje. Die vlaggen. Die sfeer. Die tuin. Je wandelt naar binnen en wordt verwelkomd door de geur van versgemalen koffie (of vers gezette thee, whatever floats your boat). Je fantastische collega’s komen je tegemoet om je welkom te heten op weer een nieuwe dag in het zonovergoten* atrium in de studio. Je start de dag met de meest overzichtelijke planning die je ooit gezien hebt, babbelt met de accountmanagers over klanten en projecten en gaat aan de slag op je eigen werkplek met de muziek van de studio-DJ’s op de achtergrond. Je schetst, ontwerpt, stelt samen, bewerkt en creëert de mooiste dingen. Je overlegt en houdt brainstorms met je collega’s, die ondertussen je vrienden zijn geworden. De lunchpauzes spendeer je in de tuin op het terras, rennend achter een voetbal of binnen bij de flipperkast, de voetbaltafel of het dartbord. Of in ons pand in Amsterdam, waar je ook af en toe je werkdagen kunt besteden. Tegen het einde van de dag slaak je een voldane zucht – dankzij jou is de wereld weer een stukje mooier en zijn de klanten weer een beetje blijer. Met het projectteam bespreek je kort de ontwikkelingen van komende week. Dan neem je geëmotioneerd afscheid van alle collega’s die je weer moet missen tot de volgende ochtend (afgezien van de digitale onderonsjes) en vertrekt naar huis met een tevreden gevoel en een vol hart.

*Disclaimer: zon niet gegarandeerd.

Wij bieden:

 • Uitdagende opdrachten voor de leukste opdrachtgevers
 • Open, op elkaar gericht en divers team
 • Inspirerende werkomgeving
 • Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ruimte en ondersteuning voor ambities
 • Fulltime functie (40 uur per week)
 • En last but absolutely not least: een jaarlijks teamuitje
Redmatters zoekt designer digital

 

We verwachten van jou:

 • Hbo denk- en werkniveau. Je denkt verder dan enkel het plaatje;
 • bewezen ervaring binnen digital, of een portfolio dat laat zien waarom we voor jou moeten gaan;
 • dat je mee kan werken in bestaande en nieuwe projecten, van schetsen op papier tot uitwerken in de meest smaakvolle User Interface designs;
 • dat jij open staat om te leren, maar ons ook dingen kan leren.

Jouw skills bestaan uit:

 • User Interface design:
  je bent op de hoogte van de laatste trends en weet dit door te vertalen naar toffe designs voor onze klanten. Je kan meedenken in User Experience trajecten;
 • Digital DTP:
  je kunt bestaande stijlen doorvoeren, bannerpacks maken en converterende e-mails opzetten.

Wat je nu moet doen

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je goed verzorgde** motivatie, portfolio en cv voor 31 augustus naar 
laura@amacom.nl. We hebben deze procedure namelijk uitbesteed aan AMACOM Recruitment. En maak er vooral wat bijzonders van. Go crazy, all-out, zolang je maar opvalt, weet te prikkelen en kunt laten zien hoe goed jij bent in je vak.

Wat we dan gaan doen

Pas jij in het geschetste profiel en passen wij bij jou? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Wij zorgen voor koffie, thee, versnaperingen en goede vragen. Jij zorgt voor nog betere antwoorden en een sprekend, sprankelend, overtuigend & likeable portfolio met je beste werk. Je kunt al je vragen aan ons ook gerust stellen. Lopen we met een goed gevoel de ruimte uit? Dan zullen we je vragen een middag of ochtend met ons mee te draaien in het team. Kun je zelf ervaren waarmee we zojuist je aandacht trokken en kunnen wij beslissen of we jou terugzien op je eerste werkdag bij Redmatters.

**Onverzorgde reacties of reacties zonder portfolio worden niet in behandeling genomen. Een portfolio kan in de vorm van een pdf of link naar een eigen website. We willen graag zien wat je kan!

Redmatters Team
We willen met ons werk op positieve en creatieve wijze bijdragen aan hoe de wereld van morgen eruit ziet en zo impact creëren voor onze opdrachtgevers.
Bekijk meer blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan