Terug

Vacature: Graphic Designer

Gezocht: Iemand die harten weet te raken! Een gepassioneerde ontwerper die fan is van zowel digitaal als print. Heb je een gezonde interesse voor dat wat nieuw is en heb je een aantal jaar ervaring als graphic designer? Lees dan ‘s heel snel verder!

Deze blog is geschreven door Redmatters op 03 juli 2019.

Wie we zoeken

Wij zijn op zoek naar een graphic designer met pit, een creatieve superheld die boven het maaiveld uitstijgt. Al zou je dat natuurlijk nooit van jezelf zeggen. Anderen zullen dat doen. Jij bent iemand die conceptueel kan denken en de vaardigheden heeft om ideeën en concepten uit te rollen over verschillende middelen.

Jij weet briefings om te toveren naar epische designs en voorziet ze van een eigen identiteit. Je inspireert en raakt geïnspireerd door collega’s en je werkomgeving -maar ook van die spiegel die scheef hangt in de wc van je tante of de roze sokken van die man in de bus-.

Met een goedgevuld, voor zichzelf sprekend portfolio en een dosis relevante werkervaring zit je bij ons gebakken. En wat misschien wel belangrijker is: je wilt de wereld mooier maken. Niet alleen met je werk, maar ook door goed te doen voor de planeet en door positiviteit maak jij je omgeving een stukje blijer. Vanzelfsprekend ken jij Adobe programmatuur als je broekzak.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.

Steve Jobs

Wie we zijn

Wij geloven dat de mens kiest vanuit het hart en keuzes maakt op basis van emotie. Merken en organisaties raken harten met Redmatters als creatieve partner. Elk merk en elke organisatie heeft een verhaal te vertellen. Wij krijgen dat verhaal boven tafel en vertalen het naar creaties met impact. Wij zijn dus een creatief marketing- en designbureau en hebben alle marketingdisciplines in huis: strategie, creatie, design en digital.

Website ontwerpen UX | vacature graphic designer
redmatters zeewolde
VoetbalRMteam | vacature graphic designer
vacature art director | vacature graphic designer

Hoe we dat doen

We gaan terug naar het hart van een merk. Waar komt het vandaan, wat is de motivatie en wat maakt het uniek ten opzichte van anderen? We doen dit niet op eigen houtje, maar altijd samen met de opdrachtgever. Van daaruit ontwikkelen we strategie, creatieve concepten en middelen.

De online en offline mogelijkheden zijn eindeloos bij Redmatters, maar staan nooit op zichzelf en hebben één gezamenlijk doel: het hart van de doelgroep raken door ze te overtuigen met een verhaal dat echt is.

Creativity is intelligence having fun

Albert Einstein

Hoe ziet je dag eruit?

We zien een glinstering in je ogen verschenen en misschien denk je op dit punt al ‘ja, ik wil!’

Maar hoe ziet werken bij Redmatters er dan in de praktijk uit? Goeie vraag. Ongeveer zo:

Je staat op het Gildenveld in prachtig Zeewolde. Voor je doemt een gebouw op dat je nu al zo vaak gezien hebt, maar waar je nog steeds even bij stil staat. Want potdorie, wat een tof pand. Die rode vlaggen. De huiselijke sfeer. Die tuin. Natuurlijk sta je niet te lang stil, want laten we wel wezen – je staat buiten op de stoep in Nederland. Koud. Je wandelt naar binnen en wordt verwelkomd door de geur van versgemalen koffie (of vers gezette thee, whatever floats your boat).

Je fantastische collega’s komen je tegemoet om je welkom te heten op weer een nieuwe dag in het zonovergoten* atrium in de studio. Je start de dag bij het meest overzichtelijke planbord dat je ooit gezien hebt, babbelt met de accountmanagers over klanten en projecten en gaat aan de slag op je eigen werkplek met de muziek van de studio-DJ’s op de achtergrond. Je tekent, schetst, ontwerpt, stelt samen, bewerkt en creëert de mooiste dingen. Je overlegt en houdt brainstorms met je collega’s, die ondertussen je vrienden zijn geworden. De lunchpauze spendeer je in de tuin op het terras, rennend achter een voetbal of binnen bij de flipperkast, de voetbaltafel of het dartbord. Tegen het einde van de dag slaak je een voldane zucht – dankzij jou is de wereld weer een stukje mooier en zijn klanten weer een beetje blijer. 

Met het projectteam bespreek je de ontwikkelingen van komende week en plan je een dag in om te werken in Amsterdam, onze tweede inspirerende werkplek. Dan neem je geëmotioneerd afscheid van al je collega’s die je weer moet missen tot de volgende ochtend (afgezien van de digitale onderonsjes) en vertrekt naar huis met een tevreden gevoel en een vol hart. 

*Disclaimer: zon niet gegarandeerd.

giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan