fbpx
Terug

Teamuitje 2018

Work hard, play even harder. Dat is de reden waarom Redmatters ieder jaar een te gek teamuitje organiseert. Ook afgelopen april namen we een dag de tijd om aan teambuilding te doen, onze successen te vieren en bovenal heel veel plezier te hebben met elkaar.

Deze blog is geschreven door Redmatters op 01 juni 2018

Door middel van een uitnodiging in de stijl van Wie is de Mol (creatieve geesten + fanatieke WIDM-pool = een hele coole uitnodiging) waren we al een tijd warm gemaakt voor het uitje. Op vrijdag 14 april stapten we in de auto met alleen de wetenschap dat we naar Groningen zouden gaan. In het hotel kregen we van Bert en Jannis een presentatie over de successen van Redmatters. Kijk die trotse koppies nou glunderen!

Hierna deden we verschillende opdrachten door Groningen centrum terwijl we als een stelletje bloedhonden op zoek waren naar… de mol! Toen deze ontmaskerd waren, konden we elkaar strijdlustig te lijf gaan in een potje Archery Attack en Bossaball. Slechts enkele aanwezigen raakten lichtgewond (Sorry Carline. Wel zo te zien op het hart geraakt. Zijn we echt goed in, trouwens).

Presentatie Bert en Jannis

Van al deze inspanningen konden we lekker bijkomen tijdens een heerlijk diner (a.k.a ordinaire schranspartij) bij een sushirestaurant. Vijf kilo zwaarder begonnen we bloedfanatiek aan de pubquiz. De teams Mighty Bert and the Wonder Women, Bro’s before Roos en de Hartendiefjes namen het tegen elkaar op. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Hierna sloten we de avond af met drankjes en dansjes in de beruchte kroegen van Groningen. Het bleef er nog lang onrustig..

Teambuilding Redmatters - work hard as a team
Team Ella Redmatters - work hard

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan