Terug

Sterk staaltje webpower voor The Power Community

Hoe giet je een visie, trainingen, programma’s, locaties en een hele lading kennis over een gezonde levensstijl in een logisch gestructureerde website? We gingen de uitdaging aan voor The Power Community. Van de basis naar design en development; een krachtige website voor een net zo krachtig merk.

Deze blog is geschreven door Redmatters op 22 oktober 2020

Unieke methode

The Power Community staat voor groei. Het is een sportieve, ondernemende club met het hart op de tong. De club werkt met een unieke methode die bestaat uit fysieke training, voeding en mentale coaching, waarvoor verschillende programma’s en trainingen worden afgestemd op ieders persoonlijke situatie, gewoontes en gedrag. Deel worden van The Power Community betekent deel worden van een groep gelijkgestemden. Behalve je fysieke en mentale gezondheid bouw je daarmee ook aan je netwerk; groei op alle fronten.

Terug naar de basis

Elke website bouw je met een reden. Voordat we startten met design, gingen we met The Power Community om tafel om samen een stapje terug te zetten. Welk(e) doel(en) willen ze bereiken? En wie is precies de doelgroep? Met deze input en op basis van de bestaande huisstijl zijn we aan de slag gegaan.

website - The Power Community

Focus voor elke doelgroep

De nieuwe website heeft als primair doel om leads te genereren. Om dit zo effectief mogelijk te doen is er goed nagedacht over indeling en hiërarchie: we begeleiden de bezoeker als het ware door de informatie heen. De programma’s en trainingen die je kan volgen bij The Power Community hebben een duidelijke plek in de website gekregen. De inhoud van de trainingen en programma’s zijn compacter vormgegeven en concreter beschreven. Daarnaast maken we onderscheid tussen de primaire en secundaire call-to-actions, waarbij de primaire CTA een contrasterende kleur heeft. Je navigeert eenvoudig door de website heen. De website heeft daarmee alles om de verschillende doelgroepen op de juiste manier te bedienen; van de snelle ondernemer die meteen contact wil opnemen tot de aandachtige bezoeker die zich eerst graag goed wil verdiepen.

Ande Smith, marketing manager The Power Community:

Samen met de creatieve club professionals van Redmatters hebben we alles in huis om ons bedrijf van begin tot eind succesvol te maken en hebben we een prachtige website weten te realiseren!

Controle en vrijheid

Onze designers en in-house developers hebben er alles aan gedaan om een juweeltje neer te zetten. Het resultaat is een frisse en krachtige website waar je alle informatie over een gezonde en krachtige levensstijl gemakkelijk kan vinden; van ervaringsverhalen tot trainingen, programma’s, recepten en evenementen. Die content beheerde The Power Community altijd al zelf; de oorspronkelijke website bood het allemaal aan, maar was lastig in beheer en moeilijk aan te passen. Door de nieuwe website op te bouwen met ons eigen RedPress systeem geven we hen meer controle en vrijheid om verder te bouwen aan een sterke website. Benieuwd naar het eindresultaat? Die vind je hier!

website - The Power Community
Iconen_RedWeb_V0_1

Power up

Toe aan vernieuwing of benieuwd hoe je jouw doelen kunt behalen met een goed gebouwde website? We helpen je graag!

Eva Schoonderbeek mask Vraag ‘t Eva

Power up

Toe aan vernieuwing of benieuwd hoe je jouw doelen kunt behalen met een goed gebouwde website? We helpen je graag!

Eva Schoonderbeek 06 48 07 08 12 Eva Schoonderbeek mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan