TeamRedmatters

Nieuws: Started from the bottom, now we’re here: 12 jaar Redmatters!

Gecreëerd om te creëren. Twaalf jaar geleden begonnen Jannis en Bert als creatief duo in een tuinhuisje het bedrijf Redmatters. Hun overtuiging? Dat elk merk een uniek verhaal heeft en dat Redmatters je kan helpen om dat verhaal zo goed mogelijk te vertellen. Zo raak je harten met je werk.

Inmiddels zijn we twaalf jaar verder en is Redmatters uitgegroeid tot een allround creatief bureau dat harten raakt voor de mooiste organisaties en bedrijven. Met succesvolle campagnes en creaties waar we supertrots op zijn! Denk bijvoorbeeld aan de creatie van een A-merk, de corporate identity van de grootste stichting van Nederland en maar liefst twee keer een Website van het Jaar award op zak.

Vandaag de dag met een geweldig team van twintig creatieve digital, print, marketing- en communicatiespecialisten doen we nog steeds waar we van houden: creaties met impact maken voor merken met een mooi verhaal!

En – ook al is het maandag – daar drinken we op. Proost!

Redmatters Team
We willen met ons werk op positieve en creatieve wijze bijdragen aan hoe de wereld van morgen eruit ziet en zo impact creëren voor onze opdrachtgevers.
Bekijk meer blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan