fbpx
Terug

RedPress

RedPress

Nu je een blauwdruk en strategie van je website hebt, is het tijd om na te denken over de software. Maar welke software is nu het meest effectief?

Deze blog is geschreven door Redmatters op 21 oktober 2021

Onze expert René licht graag toe welke software het meest effectief is.

We maken gebruik van ons eigen ontwikkelde software, genaamd RedPress. Het is als WordPress, maar dan met een extra laag. Noem het een nieuwe dimensie. Deze dimensie helpt je om je doelen te halen.

Opdrachtgevers kiezen vaak voor een veilig, gemakkelijk en veelgebruikt systeem, weet full-stack developer René Tuin. Met RedPress zetten we alles klaar zodat het voor jou bijna kinderspel wordt om je website te beheren. RedPress werkt op basis van het meeste gebruikte CMS ter wereld: WordPress. Wij hebben een extra stap gezet in gebruiksvriendelijkheid. Daar worden niet alleen je klanten blij van; jij zelf ook. Jij kunt krachtig en effectief je website beheren en het eindresultaat gelijk online bekijken.

Als we de website opleveren, geven we altijd een WordPress demo. Daarin leer jij stap voor stap hoe je kunt werken met RedPress en je website kunt beheren. Kom je er toch niet uit? Bel dan snel met onze supportdesk. Een kind kan de was doen!

Hoe RedPress er in de praktijk werkt check onder andere de website van Stichting Bootvluchteling of Texels

Meer weten over onze digital aanpak? Dit kun je vinden op: https://redmatters.com/expertises/digital/

Op het gebied van online delen we op verschillende manieren onze kennis en inzichten en gaan we dieper in op dit onderwerp. Bijvoorbeeld het handboek succesvolle website, deze download je hier gratis.

Onze expert René licht graag toe welke software het meest effectief is.

René Tuin mask Neem contact op

Onze expert René licht graag toe welke software het meest effectief is.

René Tuin rene@redmatters.com René Tuin mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan