Terug

Redmatters zoekt een Art Director

vacature art director

Voor ons team zijn we op zoek naar een goede Art Director. Dat verdienen ze. Eentje die conceptueel sterk is en vernieuwend met fijne design-skills. Wil jij werken in een fris, modern en creatief bureau? Dan is dit de vacature voor jou!

Deze blog is geschreven door Redmatters op 04 december 2018.

Over Redmatters

De mens kiest vanuit het hart en maakt keuzes op basis van emotie. Merken en organisaties raken harten met Redmatters als creatieve partner. Zo maken we de wereld mooier. Elk merk en elke organisatie heeft een verhaal te vertellen. Onze kracht is dat we dit verhaal door samenwerking op tafel krijgen en kunnen vertalen naar creaties met impact.

We gaan terug naar het hart van een merk. Waar komt het vandaan, wat is de motivatie en wat maakt het uniek ten opzichte van anderen? We doen dit niet op eigen houtje, maar altijd samen met de opdrachtgever. Van daaruit ontwikkelen we strategie, creatieve concepten en middelen.

De online en offline mogelijkheden zijn eindeloos bij Redmatters, maar staan nooit op zichzelf en hebben één gezamenlijk doel: de doelgroep meenemen in het verhaal. Het op creatieve wijze communiceren van geloofwaardige en unieke waarden brengt de doelgroep in beweging en maakt ze tot fans.

Redmatters is een creatief marketing bureau met in house strategie en creatie voor zowel online als offline middelen. Een overzicht aan diensten en voorbeelden staan gepresenteerd op de website.

vacature art director

Functieomschrijving Art Director

Als art director kun je de kennis die je de afgelopen minimaal 5 jaar hebt verzameld, overdragen op je talentvolle teamgenoten. Want kennis delen is waar we van houden. Het is een aansturende en ook coachende rol. De ontwerpers en dtp’ers zullen graag van je willen leren. Zij hebben doelen en jij helpt hen om die te halen. Je sociale en positieve houding zullen je hierbij helpen. En je mag zelf ook het nodige verwachten op dat gebied. Binnen het team zijn er altijd wel mensen die jou iets kunnen vertellen over een bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld hoe je de lekkerste hartige taart bakt of hoe je met een panna je man voorbij komt. En natuurlijk zullen ze jou ook inspireren met de vetste ideeën en designs.

Als art director heb je regie over het creatieve werk dat we met z’n allen maken. Je kunt het creatieve niveau van Redmatters hooghouden of zelfs verhogen. We staan altijd open voor verbetering. Je bent conceptueel sterk, strategisch een slimme meedenker en je grafische ontwerpen bevatten altijd een goed verhaal. Bij ons krijg je de kans om met jouw creaties andere mensen te raken.

 

Wat jij kan:

 • Campagnes bedenken en adviseren in creatieve middelen
 • Creatieve brainstorms en workshops verzorgen
 • De eerste richtingen uitzetten in grafisch ontwerp
 • Je volgt diverse trends die gerelateerd zijn aan ons creatieve vak
 • Samenwerken met account- en projectmanagement
 • Aansturen en coachen van je design-collega’s
 • Collega’s briefen en bewaken van kwaliteit
vacature art director

Wij bieden:

 • Uitdagende opdrachten voor de leukste opdrachtgevers
 • Een inspirerend, op elkaar gericht en divers team
 • Ruimte en ondersteuning voor ambities
 • Open organisatie waarbinnen je mee kunt denken
 • Fulltime functie (40 uur per week)
 • Mooie inspirerende vrijstaande locatie in Zeewolde
 • Werklocatie in Amsterdam

 

Procedure?

Pas jij naar ons idee goed in het geschetste profiel? Dan ontvang je een uitnodiging voor een eerste kennismakingsgesprek. Wij zorgen voor koffie/thee, koekjes en goede vragen. Jij voor de antwoorden en een portfolio met je beste werk. Heb je vragen voor ons? Stel ze gerust. Na het eerste gesprek willen we komen tot twee kanshebbers. Als je één van hen bent, zullen we je vragen om een dag met ons mee te draaien in het team. Hiervoor zul je een briefing ontvangen met een opdracht waar je aan kunt werken tijdens die dag. Daarna volgt de keuze en hopelijk word jij dan onze nieuwe collega! De sollicitatieprocedure verloopt via Amacom

Solliciteer nu!

giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan