fbpx

Communicatie in crisistijd; hoe je als organisatie relevant blijft (gratis handboek)

De maatregelen rondom het coronavirus vereisen verandering, zowel privé als zakelijk. Merken die hulp zoeken bij het meebewegen en het maken van de beste keuzes op het gebied van marketing kunnen nu het gratis handboek Communicatie in crisistijd downloaden.

Communicatie in crisistijd is een ‘marketinghandboek voor noodgevallen’ en raakt daarvoor vier belangrijke gebieden van marketing communicatie; strategie, design, digital en online media. Voor elk van deze gebieden geeft het handboek tips over hoe je als merk het beste omgaat met de huidige veranderingen.

‘Wij zijn ervoor om organisaties te helpen,’ zegt Bert Wisniewski, founder van creatief marketingbureau Redmatters, ‘in goede, maar ook zeker ook in slechte tijden. Daarom hebben we dit handboek opgezet vol nuttige tips. We delen onze kennis graag en hopelijk geeft het organisaties en marketingmanagers nét dat zetje in de rug dat nodig is in deze tijd.’

Sinds de maatregelen van 12 maart hebben veel organisaties hun marketing communicatie on hold gezet of vooruit geschoven. Het handboek wil laten zien waarom en hoe marketeers nu aan de slag zouden moeten gaan.

Communicatie in crisistijd is gratis te downloaden via redmatters.com/handboek.

Noot voor de redactie

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Denise via denise@redmatters.com of telefonisch via +31 (0)20 217 03 96

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan